Nieuws

Kustmarathon 2021

31-08-2021 - Auteur: Weststrate

Weststrate presentatie tijdens de kustmarathon
De Westkappelse Diek, de plék waar het feest is tijdens de kustmarathon. Als trouwe sponsor is Weststrate al jarenlang op deze bijzondere plek te vinden. Het hele weekend stroomt het op de dijk over van Zeeuws DNA; muziek, en de feestelijke aankleding zorgen voor een extra aanmoediging voor de lopers die vanaf de Dijk de laatste kilometers naar Zoutelande afleggen. Met onze partners streven wij er ieder jaar naar om de Kustmarathon weer als hét ultieme Zeeuwse hardloopevenement op de kaart te zetten.

Het enthousiasme waarmee iedereen zijn bijdrage levert maakt ons een trotse sponsor. Sportiviteit en vitaliteit zit in het Weststrate bloed, de manier waarop dit tot uiting komt tijdens dit geweldige initiatief maakt dat wij de Kustmarathon ook dit jaar weer een warm hart toedragen.

We zijn daarom wederom van vrijdag t/m zondag de hotspot op de Dijk en trappen op vrijdagavond af met verlichting tijdens de Light-run. Op zaterdagmorgen fietsen de deelnemers van de MTB tocht over de dijk en zaterdagmiddag staat garant voor een speaker die alle deelnemers zal aanmoedigen en verslag doet van de marathon. Op de zondag gezellige muziek voor alle moedige wandelaars.

Het programma 2021

Vrijdag 1 oktober

Op vrijdag 1 oktober beginnen we met de Ladiesrun en de Light kustrun. De afstanden van de Ladiesrun zijn 5 kilometer en 10 kilometer. De route loopt voor een deel over het marathon parcours. De dames rennen over het strand, duinen en paden om de strijden voor een finishplaats. De Light Kustrun gaat over een gedeelte van het marathonparcours en is ongeveer 10 kilometer. Deze run vindt 's avonds plaats en gaat gepaard met muziek, dj's en veel verlichting.  Dat wordt een groots spektakel!

Zaterdag 2 oktober

Op deze dag staan er drie onderdelen op het programma is het de beurt aan de mountainbikers in de MTB tocht en zal de mini marathon georganiseerd worden voor de jeugd. Vanaf 12.00 uur start de marathon vanuit Burgh Haamstede en wordt de eerste hardloper tussen drie en vier uur verwacht aan de langstraat te Zoutelande.

Zondag 3 oktober

Het fantastische weekend wordt afgesloten met de wandelmarathon.

Voor de lightkustrun en de minimarathon zijn momenteel (31/8) nog kaarten, de overige onderdelen zijn vol.

Onze partners

We kunnen dit feestje op de dijk organiseren door de medewerking van onze partners: Vita Event, Giroflex, Vepa, Wielemaker, NPO, Beta, Waterschap Scheldestromen, Toshiba en Quantore.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm