Nieuws

LIM Pure New Work nu bij Weststrate!

01-03-2021 - Auteur: John Provoost

Design

LIGHT - Industrieel ontwerper Dieter Rams heeft ooit gezegd: goede vormgeving is zo weinig mogelijk vormgeving. In dit opzicht is LIM bepaald intrigerend. Het verbindt behaaglijkheid met deskundigheid op het gebied van gezond zitten - en concentreert zicht op eenvoud en de synchroonbeweging van een werkstoel.

COLOURFUL - LIM is de perfecte match met elke werkomgeving. Dankzij puur design met veel vormgevingsvrijheid. Kies uit frisse kleurcombinaties voor stoffering en changeables.

HOMELY - Met de vanzelfsprekendheid van een oervorm verhoogt LIM de aantrekkelijkheid van de werkomgeving op elk terrein va het nieuwe werken. Het geheim van zijn uitgesproken behaaglijkheid? Sobere afmetingen, zachte contouren en rustige oppervlakken.

Hygiëne 

De verwisselbare LIM changeables rekenen af met de ouderwetse werkplek. Want de super eenvoudig te verwisselen bekledingen zorgen in een handomdraai voor hygiëne en een frisse look.

Technology

EASY - Met LIM ben je altijd voorbereid op dynamisch en flexibel werken. Met slechts enkele intuïtieve handgrepen ben je klaar om aan de slag te gaan. Te allen tijde optimaal ondersteund.

SOFT - Met of zonder stoffering: met LIM zit je zeer comfortabel. Dankzij de minimalistische membraantechnologie in zitting en rugleuning. Deze zorgt voor een aangenaam zitgevoel en altijd werken zonder drukpunten.

FLEXIBLE - Gezonde beweging, heel natuurlijk. Alsof je danst op je lievelingsmuziek. LIM ondersteunt je bewegingen automatisch. Zonder hendel en flexibel.

Bekijk hier de filmbeelden

Sfeerbeelden LIM serie

Heb je hulp nodig om ook jouw thuiswerkende collega's van de juiste artikelen te voorzien om hun thuiswerkplek in te richten of heb je bijvoorbeeld een vraag over de juiste hoogte van je zit/stabureau thuis of op kantoor? 

Om uw organisatie zo min mogelijk te belasten, wordt meubilair zoveel mogelijk gemonteerd geleverd.Weststrate beschikt over eigen monteurs met een eigen wagenpark. Onze monteurs zijn bijzonder klantgericht en hebben uitgebreide kennis van onze producten. Zij zullen ervoor zorgen dat uw organisatie zo min mogelijk last heeft van de plaatsing. 

Vragen? Bel vandaag nog met John, Annabel of Michel, ze helpen je graag!

John Provoost

Accountmanager meubilair
06 53 83 47 52

Annabel Lampert

Accountmanager meubilair
06 53 96 88 40

Michel Westdorp

Verkoop Binnendienst
06 20 73 63 16
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm