BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Maak kennis met de BC400P: De ultieme industriële kleurenlabelprinter voor in-house labeling

19-06-2023 - Auteur: Maikel Simonse

Als trouwe partner van Toshiba zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nu ook de BC400P kleurenlabelprinter aanbieden! Deze industriële kleurenlabelprinter levert haarscherpe printresultaten en biedt een kosteneffectieve en duurzame oplossing voor in-house industriële labelingproductie. Of u nu werkzaam bent in de productie, retail, medische, farmaceutische, chemische of andere branches, de BC400P is geschikt voor diverse verticale toepassingen.

Met de BC400P kunt u flexibel en on-demand kleurenlabels printen, waardoor u de vrijheid hebt om labels te produceren wanneer dat nodig is. De printer combineert hoge snelheid, printkwaliteit en duurzaamheid om de juiste oplossingen te bieden aan klanten die hun eigen kleurenlabels willen produceren.

Enkele aanvullende kenmerken van de BC400P zijn onder andere:

  • Uitstekende productiviteit dankzij hoge printsnelheden van 300 mm per seconde.
  • Zeer hoge printkwaliteit van 1.200 dpi voor scherpe en gedetailleerde labels.
  • De mogelijkheid om de printer uit te breiden met een automatische rotary cutter, waardoor u labels op maat kunt snijden zonder extra handmatige handelingen.

Als u geïnteresseerd bent in de BC400P kleurenlabelprinter of vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op onze specialisten kunnen u alles vertellen over de BC400P . We staan klaar om u te helpen en meer informatie te verstrekken over deze nieuwe aanwinst in ons assortiment.

Kleurenlabelprinter Toshiba

1
Neem contact op met onze specialist
Neem contact op met Maikel Simonse onze accountmanager verpakkingen.