BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Maak kennis met Giroflex 40

06-07-2022 - Auteur: John Provoost

Maak kennis met Giroflex 40. De nieuwste toevoeging aan het Giroflex portfolio is binnenkort beschikbaar bij Weststrate.

De elegante en activerende Giroflex 40 is een nieuw ergonomisch ontwerp met de kenmerkende eigenschappen van een Giroflex-stoel.

De elegante en activerende Giroflex 40 levert een energieke en ergonomische bijdrage aan iedere gebruiker in iedere werkomgeving. Het ontwerp is van ITO-Design, met lijnen die het kenmerkende Giroflex synchroonmechanisme & de dual-zone zitfilosofie integreren. Giroflex 40 legt de nadruk op een intuïtieve en toegankelijke benadering van de stoel.

Het visuele design is subtiel afgeleid van klassiekers als de Giroflex 313 en Giroflex 353. Afgeronde randen, een netweave rug en subtiele bedieningselementen zorgen voor esthetische eenvoud, terwijl onder de motorkap een krachtige zitmachine schuilgaat die comfort, ondersteuning en een eersteklas zitervaring biedt.

Het resultaat is een toegankelijke en tijdloze stoel die gemakkelijk en door iedereen kan worden aangepast en die veel waarde toevoegt op alle werkplekken, zowel op kantoor als thuis.

1

Onze specialisten vertellen u graag alles over deze nieuwe innovatieve stoel. Tevens denken zij met u mee voor een complete herinrichting of projectinrichting van uw kantoor/bedrijfsruimte. Maak vandaag nog een afspraak met John of Leon of kom naar onze belevingsshowroom aan de Herculesweg. De koffie staat voor u klaar!

John Provoost
Accountmanager meubilair
Leon van Treijen
Verkoop binnendienst en planning meubilair