BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Neomounts monitorarmen

10-10-2022 - Auteur: Giovanni Kaijser

Ergonomische en ruimtebesparende monitorarmen
Creëer een gezonde en comfortabele werkplek

Flexibiliteit, gebruiksgemak en ruimtebesparing zijn van groot belang wanneer je een ergonomische werkplek in wilt richten. Met de DS70-810 monitorarmen van Neomounts by Newstar creëer je eenvoudig ’een comfortabele én gezonde werkplek.

Optimaliseer jouw werkruimte met de DS70-810 monitorarmen
De Neomounts DS70-810 monitorarmen zijn speciaal ontworpen om ruimte te besparen op jouw bureau voor de optimale ergonomische werkhouding. Want dankzij de extra korte bovenarmen wordt de effectieve werkruimte aanzienlijk vergroot in vergelijking met standaard modellen; de monitorarmen kunnen verder naar achteren worden gepositioneerd, ook bij het gebruik van scheidings- en geluiddempende tussenwanden, waardoor er voldoende kijkafstand tot het scherm ontstaat. Resultaat: een comfortabele, ergonomische werkhouding.

180°-stopmechanisme
De Neomounts DS70-810 monitorarmen zijn tevens voorzien van een 180°-stopmechanisme. De bureausteunen zijn hiermee veilig te verstellen, zonder het risico om contact te maken met een muur of scheidingswand.

Meer ergonomische oplossingen
De FPMA-D750(D)2-serie wordt gekenmerkt door zijn flexibiliteit, gebruiks- en installatiegemak. Zo is de arm in hoogte en diepte verstelbaar middels een gasveer en heeft ook deze arm een 180°-stopmechanisme. De top-fix klem vergemakkelijkt de installatie van de arm aan het bureau.

Foto's monitorarm

1
Wilt u nog aanvullende informatie of heeft u nog een vraag? Neem contact op met Giovanni, hij gaat er alles aan doen om het juiste product voor u te adviseren.
Onze specialist
Neem contact op met Giovanni Kaijser onze accountmanager kantoorartikelen en meubilair.