Nieuws

Nest - een mooie thuiswerkplek in een handomdraai

22-04-2020 - Auteur: John Provoost

Nest, dé thuiswerkplek

Met het flexibele werken en door de corona crisis werken er steeds meer mensen vanaf thuis. Vaak dient de eetkamertafel dan als tijdelijk bureau waarmee vergeten wordt hoe belangrijk een ergonomische werkplek is voor onze gezondheid. Een zit sta bureau biedt hiervoor de oplossing. 

Voordelen van het zit sta bureau de Nest:

  • Ergonomisch verantwoord.
  • Zit sta bureau handmatig in hoogte te verstellen; snel, gemakkelijk, licht van gewicht en zonder stopcontact.
  • Geschikt voor het gehele gezin groot en klein! Groeit met het gezin mee.
  • Volledig te personaliseren, past binnen elk interieur. Zelfs de mogelijkheid tot een achterwand van kurk (prikbord) om bijvoorbeeld tekeningen en schema’s aan op te hangen.
  • Hoge Kwaliteit. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mikomax heeft met dit ergonomisch zit sta bureau de ideale werkplek voor uw woonkamer met Nest. Alle gemakken die een werkplek op kantoor ook biedt bij u thuis en verkrijgbaar bij Weststrate. 

Nest is niet zomaar een zit sta bureau. Nest is dé oplossing voor het hele gezin. Dit flexibele zit sta bureau is eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker dankzij het in hoogte verstelbare blad. Zo kan er aan gewerkt worden door de volwassenen in huis en kunnen de kinderen er in het weekend heerlijk aan knutselen. Het verstellen van het zit sta bureau kost slechts enkele seconden tijd en maakt dit zit sta bureau tot de ideale flexwerkplek. De zijwanden schermen u even helemaal af van de omgeving waardoor u al snel vergeet dat u thuis aan het werken bent. Hierdoor kunt u zich optimaal concentreren en biedt Nest een fijne, professionele werkplek in het comfort van uw eigen huis.

Direct bestellen kan via onze website, wilt u toch deze thuiswerkplek eerst met eigen ogen bewonderen? Er staat een model in onze kas.

 

Nest, dé stijlvolle thuiswerkplek

Bekijk hier de filmbeelden van de Nest

Onze specialist

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm