BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Newstar wordt Neomounts

26-07-2021 - Auteur: John Provoost

In de afgelopen 25 jaar is Newstar uitgegroeid tot een toonaangevende internationale specialist in montageoplossingen voor AV & IT hardware. Om de missie, specialisatie en focus echt te weerspiegelen, is besloten de merknaam te veranderen. Het uitgebreide assortiment is nu terug te vinden onder de merknaam Neomounts, uiteraard nog steeds geproduceerd door Newstar.

Neomounts. Het staat allemaal in de naam. Ze streven er voortdurend naar om te vernieuwen in alles wat we doen en in de producten die ze aanbieden. Neomounts by Newstar biedt een assortiment van meer dan 500 hoogwaardige montageproducten, volgens de laatste trends in de AV- en IT-markt. De enige missie is dat u de beste kijkpositie, meest optimale werkhouding en maximaal comfort ervaart tijdens het gebruik van uw apparaat.

Opgericht in 1996 en actief in meer dan 30 landen wereldwijd, zijn de producten van Neomounts verkrijgbaar via Weststrate. Producten van hoge kwaliteit worden aangeboden met een slim ontwerp, installatiegemak en waar voor uw geld. Op alle producten wordt standaard 5 jaar garantie gegeven. De belofte is om u de best mogelijke ondersteuning te bieden, voor uw AV- of IT-apparaat en voor uw bedrijf.

Onze specialist
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.