BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Nice Price Office wordt BUUR

17-03-2023 - Auteur: Weststrate

Op 9 maart 2023 heeft het voormalige Nice Price Office haar nieuwe naam geïntroduceerd: BUUR. Nice Price Office, ook wel afgekort als NPO, is één van Weststrates grootste leveranciers op het gebied van projectinrichting. Want zoals ze zelf nu zeggen: ‘beter een goede BUUR, dan een verre fabrikant.’

Weststrate werkt al jaren samen met deze fijne Nederlandse fabrikant voor onder andere werkplekken, opbergsystemen en meubilair voor vergader- en ontmoetingsruimtes. Een totaalmerk voor een stijlvolle en scherpgeprijsde projectinrichting!

Vanaf nu zullen wij in in de productnamen dus BUUR communiceren in plaats van Nice Price Office, verder verandert er voor u niets. Mocht er toch iets onduidelijk of verwarrend zijn, neem dan gerust contact op met onze specialist John Provoost. Hij helpt u graag!

Beter een goede BUUR, dan een verre fabrikant

BUUR produceert duurzaam kantoormeubilair in Nederland, in de buurt dus. Zo kan de gehele collectie binnen 10 werkdagen geleverd worden en dat is fijn voor ons als partner en de eindgebruikers. BUUR kiest naar eigen zeggen niet voor de meest winstgevende of gemakkelijkste weg, maar voor de juiste. De meest eerlijke. Zo werken ze al jaren toe naar het produceren van schone, duurzame en circulaire producten.

Bekijk het assortiment in de BUUR inspiratiegids en neem contact op met onze specialist op het gebied van projectinrichting John Provoost.

Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.