Nieuws

Nieuw bij Weststrate: Graze

25-05-2021 - Auteur: Weststrate

bron: nl.Graze.com

Wat als goed bezig ook lekker bezig was? Met graze hoef je dus nooit meer te kiezen tussen goede smaak en goed voor je lijf. That’s a graze idea! Want graze snacks barsten niet alleen van pure smaak en ingrediënten van moeder natuur, maar zitten ook nog eens bomvol goeds, zoals plant proteïne, vezels, vitaminen en mineralen.

De snacks van Graze worden gemaakt met minimaal één van deze plantaardige wonderen: noten, zaden, fruit. groenten en peulvruchten, volkorengranen. In de snacks van Graze zitten nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, conserveermiddelen of zoetstoffen. Ze bevatten allerlei goede voedingsstoffen en zijn tegelijkertijd lekker en voedzaam. Elke snack zit vol met iets goeds , zoals: proteïne, vezels, essentiele vitaminen en mineralen. Graze is hard op weg om de hoeveelheid toegevoegde suikers, zout en verzadigd vet in onze snacks te verminderen, gebaseerd op de richtlijnen voor gezond eten.

Vanaf nu zijn de handige snackmeeneemboxjes van Graze verkrijgbaar bij Weststrate. Welke variatie ga jij als eerste uitproberen?

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm