BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Nieuw: de Felt Tub!

16-03-2022 - Auteur: Annabel Lampert

Felt familie uitbreiding

Nieuw bij Weststrate de Felt Tub! Tub is een verwijzing naar het woord bad, wat gelijk staat aan rust, ruimte, relax en luxe. Weggekropen in een warm hoekje van de Felt Tub nestel je jezelf in het comfortabele kussen om lekker te lezen, te bellen of te werken. De Felt Tub is gemaakt van 100% post-consumer PET-vilt en verkrijgbaar in twee verschillende onderstellen. Voor één kuip worden ca. 630 gerecyclede PET-flessen gebruikt.Net als alle andere stoelen uit de Felt-collectie maakt de Felt Tub onderdeel uit van ons partnership met Plastic Whale waarvan Weststrate tot de sponsoren behoort.

De Felt Tub behoort tot de duurzame Felt-familie waartoe ook de Felt, de Felt Fine, de Felt High en de Felt Relax behoren.Deze stijlvolle fauteuil is een prachtige aanvulling op onze stoelencollectie gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen.


Eigen cocon

Als je aan werkt vanuit je eigen cocon de Felt Tub wordt door het gebruikte PET-vilt met akoestische werking het omgevingsgeluid gedempt tot een zacht geroezemoes. Al lezend of werkend vergeet je de tijd en de plek waar je je bevindt. Want ook voor het opladen van je telefoon, laptop of tablet hoef je de stoel niet uit te komen. Er is een stopcontact en een USB-poort aan de binnenkant van de kuip bevestigd. Om de binnenzijde niet te donker te maken is de Felt Tub alleen beschikbaar in lichtgrijs PET-vilt. Felt Tub kan uiteraard ook met handige led-verlichting uitgevoerd worden. De Felt Tub is onderdeel van de Plastic Whale by Vepa Regular Collection. Met de aanschaf van deze producten wordt Plastic Whale haar missie voor plasticvrije wateren ondersteund.

Solide, circulair en sierlijk

De Felt Tub is op vele plaatsen inzetbaar, bijvoorbeeld in de ontvangstruimte bij je bedrijf, in wachtruimtes op vliegvelden of bij overheden of andere openbare ruimtes of gewoon thuis! De uitvoering met de houten pootjes, geeft de Tub een eigenwijze hout/staal-combinatie van het onderstel waardoor het geheel een huiselijk en Scandinavisch karakter krijgt.

Om niet te hoeven lijmen worden de twee symmetrische PET-vilt helften van de fauteuil met elkaar verbonden door middel van schroeven. Dit geeft het geheel een stoer uiterlijk en is wel zo circulair omdat de onderdelen later weer van elkaar te scheiden zijn. Het 38 mm dikke buisframe van de stoel zorgt voor de juiste zithouding en biedt de cabine een solide en sierlijke ondersteuning. 

Onderdeel van een familie
De Felt Tub behoort tot de duurzame Felt-familie waartoe ook de Felt, de Felt Fine, de Felt High en de Felt Relax behoren.Deze stijlvolle fauteuil is een prachtige aanvulling op onze stoelencollectie gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen.

Proef werken?

Twee van deze prachtige exemplaren staan bij ons in de belevingsshowroom op de Herculesweg. Kom je binnenkort een keertje proef werken in je eigen cocon?
 

Afbeeldingen Felt Tub

1

Bekijk hier de totstandkoming van de Felt Tub

John Provoost
Accountmanager meubilair
Leon van Treijen
Verkoop binnendienst en planning meubilair