Nieuws

Nieuwe verpakking voor de Delta Ostrea hapklare oesters!

13-12-2021 - Auteur: Weststrate

Over Delta Ostrea

Delta Ostrea is een onderdeel van de Delta Groep. Bij Delta Ostrea kweken ze twee soorten oesters: de Zeeuwse Platte Oester en de Zeeuwse Creusen. Daarnaast hebben ze ook de Fines de Claires in het assortiment. Het handelsmerk van Delta-Ostrea is het verpakken van de oesters en de speciale methodes die worden toegepast bij het kweken waardoor de vorm van de schelp mooi rond blijft. Het gevolg is dat de oesters hierdoor hun groei investeren in het vlees i.p.v. de schelp. Nu is er de volledige nieuwe hapklare HPP oester aan het assortiment toegevoegd!

Duurzame verpakking

Geen gedoe meer met het opensteken van een overheerlijke oester met een oestermes. Maar door deze nieuwe techniek is een hapklare oester ontwikkeld. Voor deze nieuwe HPP oesters (high pressure processed) zijn we samen met Delta Ostrea op zoek gegaan naar een geschikte duurzame verpakkingsoplossing. Normaal worden de oesters in de bekende houten mandjes verpakt. Deze nieuwe oesterverpakking is vervaardigd uit volledig recyclebaar polypropyleen en kan daardoor na gebruik gewoon bij het plastic afval. Deze nieuwe verpakking is ook nog eens compleet waterbestendig. De buitenzijde kan bedrukt worden in diverse varianten. Op de foto's zie je de variant die we hebben geproduceerd voor de Carrefour supermarkten. Door de stijfheid van het materiaal is de doos eenvoudig stapelbaar en arriveren de verse hapklare oesters onbeschadigd in het schap bij de supermarkt, viswinkel of bij u rechtstreeks op uw bord.
 

Afbeeldingen verpakking

Bent u ook op zoek naar een mooie duurzame verpakking voor uw product? Neem contact met me op en we vinden samen een oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk.

Onze specialist

Jasja de Bree

Salesmanager

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2022 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm