Nieuws

Nieuwe verpakking voor de Premier kreeft van Krijn Verwijs

12-01-2021 - Auteur: Jasja de Bree

Over Krijn Verwijs Yerseke B.V.

Krijn Verwijs Yerseke B.V. is in 1880 opgericht als kweekbedrijf van oesters. In de loop der jaren is het familiebedrijf uitgegroeid en worden er dagelijks, onder de merknaam Premier en onder ‘private label’, producten aan supermarktketens en (horeca)groothandels door heel Europa geleverd. De kreeften van Krijn Verwijs komen uit Canada, Schotland, Wales en de eigen Oosterschelde zodat er het hele jaar rond heerlijke verse kreeften kunnen worden geleverd. Behalve kreeft biedt Krijn Verwijs een compleet assortiment schaal- en schelpdieren aan zoals mosselen, oesters, schelpjes, zeegroente en krabben. Ook voor deze producten wordt samen met Weststrate voortdurend gewerkt aan innovatieve duurzame verpakkingen.

Duurzame kreeftverpakking

Recent zijn we samen op zoek gegaan naar een geschikte duurzame verpakkingsoplossing voor de kreeften. Voorheen werden de kreeften, nadat ze in vochtig papier werden gelegd, verpakt in slecht recyclebare doosjes van gewaxt karton. De nieuwe kreeftverpakking is vervaardigd uit volledig recyclebaar polypropyleen en kan daardoor na gebruik gewoon bij het plastic afval. Deze nieuwe doos is ook nog eens compleet waterbestendig. De buitenzijde is fraai bedrukt in de Premier huisstijl. Door de stijfheid van het materiaal is de doos eenvoudig stapelbaar en arriveren de verse kreeften onbeschadigd bij de klant. 

Bent u ook op zoek naar een mooie duurzame verpakking voor uw product? Neem contact met me op en we vinden samen een oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk.

Onze verpakkingsspecialist

Jasja de Bree

Salesmanager

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm