Nieuws

De kustmarathon staat weer voor de deur: bolussen van Weststrate!

04-10-2018 - Auteur: Petra Jeras

Op de dijk delen we al jarenlang bolussen uit aan alle mensen die zich wagen aan de 42 kilometer en 195 meter langs de kust. De bolussen hebben in de loop der jaren al heel veel mensen nét dat beetje extra energie gegeven om de finish van de kustmarathon te halen. Aanstaande zondag 7 oktober gaan we er weer voor, de eerste 3500 wandelaars krijgen een bolus op de dijk. De bolussen die we uitdelen worden gebakken door Bliek Meesterbakkers. Dat is een hele operatie waar de bakkers van Bliek behoorlijk druk mee zijn!

De bolussen worden uitgedeeld aan wandelaars die graag door willen lopen, tijd om even te zitten  hebben ze dus niet. Daarom moet de bolus in een handige verpakking zitten. Een verpakking die gemakkelijk te openen is, er goed uit ziet en omdat de bolussen even op de wandelaars moeten wachten ervoor zorgt dat de bolus ook nog eens lekker vers blijft. Laten wij nou toevallig dé specialist zijn op het gebied van verpakkingen! De bolussen die we zondag uitdelen worden dan ook individueel verpakt in een verpakking die wij leveren.

De bolusverpakking wordt gemaakt uit transparant materiaal. De bolus wordt naast het doorzichtige papier in een kartonnen bakje geleverd. Door het kartonkrijgt de bolus een luxe en ambachtelijke uitstraling. Door de speciale folie van de verpakking blijven de bolussen lekker vers. Voor de wandelaars dus een steuntje in de rug om de zwaarste marathon van Nederland uit te lopen! Kom jij ook zo’n heerlijke bolus halen?

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm