BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Ontdek de Kracht van Bedrukte kalenders: Uw Merk, 365 Dagen Per Jaar Zichtbaar!

17-08-2023 - Auteur: Annemarie Nieuwdorp

In de wereld van zaken doen draait alles om planning, organisatie en effectieve marketing. Stelt u zich voor dat u deze drie elementen kunt combineren in één opvallend product dat je bedrijf het hele jaar door in de schijnwerpers zet. Dat is precies wat onze bedrukte kalenders bij Weststrate te bieden hebben! We begrijpen de waarde van consistent zichtbaar zijn en het vergroten van uw merkbekendheid. Lees verder om te ontdekken hoe onze kalenders een slimme zet kunnen zijn voor uw bedrijf.

Waarom Kiezen voor bedrukte kalenders van Weststrate?

1. Zichtbaarheid het hele jaar door

Stelt u zich eens voor dat uw bedrijfsnaam en logo elke dag van het jaar worden gezien. Met onze bedrukte maandskalenders wordt deze visuele aanwezigheid werkelijkheid. Elke dag dat uw klanten, partners en medewerkers de kalender raadplegen, wordt uw merk in hun gedachten versterkt.

2. Praktische bruikbaarheid

Onze kalenders combineren stijl met functionaliteit. Met drie maanden in één oogopslag kunnen gebruikers hun planning gemakkelijk organiseren. Dit maakt de kalender niet alleen aantrekkelijk, maar ook onmisbaar op elk bureau.

3. Maatwerk voor uw merk

Bij Weststrate begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we volledig maatwerk voor uw bedrukte kalenders. Uw logo, bedrijfskleuren en zelfs specifieke boodschappen kunnen worden geïntegreerd om een kalender te creëren die naadloos aansluit bij uw merkimago.

4. Ondersteuning bij uw marketingstrategie:

De bedrukte kalender fungeert als een subtiele maar voortdurende herinnering aan uw bedrijf. Het is niet alleen een handig hulpmiddel voor klanten, maar ook een strategisch marketinginstrument dat uw merk constant in de schijnwerpers plaatst.

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw merk gedurende het hele jaar te promoten en uw bedrijf te laten opvallen, zijn onze bedrukte kalenders de ideale keuze. Neem vandaag nog contact op met Weststrate om meer te weten te komen over de mogelijkheden die we bieden. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw merk naar nieuwe hoogten te tillen.

Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op met Annemarie Nieuwdorp onze verkoop binnendienst kantoorartikelen.