BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Ontdek Onze Tijdelijke Topdeal: De Middelburg Bureaustoel!

02-10-2023 - Auteur: Weststrate

Bent u altijd al op zoek geweest naar een comfortabele en ergonomische bureaustoel voor uw thuiswerkplek, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Bij Weststrate hebben we nu een tijdelijke actie waarbij u de Middelburg bureaustoel van het merk Be. by Beta kunt bemachtigen voor een ongelofelijk scherpe prijs.

De Middelburg bureaustoel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is speciaal ontworpen voor (thuiswerk)kantoren die op zoek zijn naar een fijne stoel met ergonomische eigenschappen, zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Hier zijn de specificaties van deze geweldige stoel:

  • Gestoffeerde zitting met een netweave bespannen rug in elegant zwart.
  • Hoogte instelbare armleggers, met een chroom afwerking en zacht opdek voor extra comfort.
  • Gasveer X03 in standaard zwart.
  • Zwarte kunststof voetenkruis voor stabiliteit.
  • Wielen die geschikt zijn voor zowel harde als zachte ondergronden.
  • Gewichtsinstelling tot maar liefst 120 kg.

En het beste van alles? Deze scherpe actieprijs geldt op basis van afhaal in onze showroom. Maar maakt u zich geen zorgen, als u liever wilt dat de stoel bij u thuis wordt bezorgd, dan is dat ook mogelijk. We bieden bezorging binnen de provincie Zeeland tegen een kleine vergoeding van slechts € 24,- aan. Voor levering buiten de provincie Zeeland kunt u contact opnemen met onze productspecialisten voor de mogelijkheden en prijzen.

Wacht niet te lang, want deze aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar. Profiteer nu van de Middelburg bureaustoel en creëer een comfortabele en ergonomische werkplek zonder uw budget te overschrijden. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom of uw bestelling te verzorgen voor thuisbezorging.

Onze bureaustoelen specialist
Neem contact op met Annabel Lampert onze accountmanager meubilair.
1