BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Op uw paasbest met Weststrate, ontdek nu ons assortiment

27-02-2024 - Auteur: Brecht van der Maas

Achter de schermen waren we er al eventjes mee bezig, maar het paasassortiment van 2024 is live! Een uitgebreide collectie aan feestelijke cadeauverpakkingen en tassen helemaal in het thema van Pasen. Je vindt natuurlijk ook alles voor de horeca bij ons. Neem snel een kijkje en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment. En als hetgeen je zoekt er niet bij zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

 

 

Cadeauverpakkingen en tassen

In onze webshop vind je een uitgebreide keuze aan papieren en luxe cadeautassen met de leukste lente- en paasdesigns. Deze tassen zijn in verschillende formaten en kleuren leverbaar. Naast tassen hebben we ook toffe geschenkdozen met bijpassend design. Uiteraard vind je bij ons ook dozen en hebben we cadeaupapier met vrolijke designs. Zo maak je van elke aankoop een feestje!

Paasweekend voor de horeca en zorg

De tijd van extra vrije dagen en feestelijke evenementen staat weer voor de deur! Dat betekent dat de horeca zich gereed moet maken voor drukke en dagen en ook in de zorg er extra wordt uitgepakt om de tafels gezellig aan te kleden. Maak het meeste van deze periode door tijdig uw bestelling disposables en/of tafelbekleding door te geven. Dek uw tafels extra feestelijk in voor Pasen met onze vrolijke lentedesigns. U kunt hierbij uiteraard kiezen uit ons ruime standaardaanbod, maar mocht u toch op zoek zijn naar iets anders, neem dan gerust contact op met onze specialist Brecht. Zij kijkt graag met u mee voor een passend assortiment. Op zoek naar een scherpe aanbieding? Die vindt u hier.

Neem contact op met Brecht
Neem contact op met Brecht van der Maas onze accountmanager verpakkingen detailhandel.