BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Optimaliseer je werkomgeving met de HushHybrid nu beschikbaar bij Weststrate

06-02-2024 - Auteur: Lotte van den Nieuwendijk

Heeft u onze nieuwe eyecatcher op het gebied van meubilair al in de showroom aan de Anodeweg gezien? Sinds kort hebben wij namelijk in onze showroom de HushHybrid van Mikomax. Speciaal ontworpen om solowerk en videoconferenties naar een nieuw niveau van comfort te tillen. Met ruimte voor een all-in-one computer of een VESA-bevestigd scherm, en esthetische LED-gezichtsverlichting aan de zijkanten, zorgt deze veelzijdige oplossing ervoor dat u altijd scherp zichtbaar bent tijdens virtuele vergaderingen.

Compact en flexibel

De HushHybrid onderscheidt zich door zijn compacte formaat en lichte gewicht, waardoor hij eenvoudig kan worden aangepast aan de behoeften van elke organisatie. Of u nu een kleine kantoorruimte hebt of behoefte hebt aan flexibiliteit, deze hybride oplossing past zich naadloos aan. In de huidige tijd, waar telewerken en videoconferenties de norm zijn geworden, biedt de HushHybrid de ideale oplossing. Met zijn flexibiliteit en gebruiksgemak staat deze innovatieve kantoormeubel garant voor een efficiënte werkervaring, waar u ook bent. Dankzij de wielen kan de HushHybrid eenvoudig worden aangepast aan individuele gebruikersbehoeften en vrij door het kantoor bewegen. De geïntegreerde USB-poorten, regelbare verlichting en het comfortabele zitje dragen bij aan een optimale werkomgeving.

Personalisatie voor een unieke touch

De HushHybrid is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Kies uit diverse afwerkingsopties, waaronder stofferingen, kleuren, materialen, en voeg zelfs een groene wand toe voor een gezonde luchtkwaliteit op kantoor.  De Hush van Mikomax kan volledig naar eigen wensen worden geconfigureerd via https://mikomax.actumwork.pl/select .

Ontdek nu waarom de HushHybrid dé keuze is voor uw werkomgeving, maak een afspraak met onze meubilair specialist John of Lotte voor meer informatie en een bezoek aan de showroom.

Product informatie

1
Specialist call to action
Neem contact op met Lotte van den Nieuwendijk onze verkoop binnendienst meubilair.