BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Oxford Touareg Duurzame Notitieboeken bij Weststrate!

23-04-2024 - Auteur: Weststrate

Streef je naar een duurzamere bedrijfsvoering? Dan is het tijd om te beginnen bij de basis: je kantoorartikelen. Bij Weststrate begrijpen we dat verandering begint met kleine stappen, en daarom presenteren we met trots onze selectie van duurzame kantoorbenodigdheden. Vandaag willen we je graag kennis laten maken met de Oxford Generation Touareg.

Deze items zijn niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor jouw werkplek. Gemaakt van 100% gerecyclede vezels, dragen ze bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van je bedrijf. Met een minimalistische kaft van stevig kraftkarton stralen ze eenvoud en stijl uit. Het assortiment bestaat o.a. uit ringbanden, verzamelboxen, ordners en notitieblokken.  

Of je nu op zoek bent naar een handzaam notitieblok voor onderweg of een ruim A4-formaat voor uitgebreide aantekeningen, het Oxford Touareg assortiment biedt voor elk wat wils. Met spiraalbindingen die ervoor zorgen dat je notities plat blijven liggen, bieden deze notitieboeken niet alleen praktisch gemak, maar ook een esthetische meerwaarde.

Bovendien draagt de aanschaf van een Oxford Touareg duurzaam item bij aan het grotere plaatje van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Door te kiezen voor deze kantoorartikelen , ondersteun je het streven naar een betere wereld.

Kies vandaag nog voor de Oxford Generation Touareg  en zet samen met ons de eerste stap naar een groenere en verantwoordelijke toekomst voor jouw bedrijf.