BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Pre launch Be Hybrid stoel

28-12-2023 - Auteur: John Provoost

Duurzaamheid in zitten

Maak kennis met de Be Hybrid Stoel. In de snel veranderende wereld van vandaag is flexibiliteit essentieel, zelfs als het gaat om de stoel waarop u zit. Bij Weststrate zijn we trots om de Be Hybrid stoel te introduceren van Be By Bèta, een innovatieve en duurzame oplossing voor diverse werkomgevingen. De stoel is vanaf januari 2024 leverbaar. 

Duurzaamheid in design

De Be Hybrid stoel is ontworpen voor werkomgevingen, van kantoren en leeromgevingen tot ontmoetingsplekken en zelfs thuis. Wat deze stoel onderscheidt, is niet alleen het comfortabele zitten, maar ook het gebruik van gerecyclede materialen. Maar liefst 76% van de stoel bestaat uit gerecyclede materialen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. De stoel is in meerdere kleuren leverbaar, vraag onze specialisten John of Lotte voor de opties. 

Eenvoudig in gebruik

Met slechts één knop is de Be Hybrid stoel eenvoudig te bedienen. U gaat zitten, stelt de hoogte in en kunt direct aan het werk. Het gepatenteerde mechaniek past zich automatisch aan het postuur van de gebruiker aan, waardoor de juiste tegendruk in de stoel wordt gecreëerd. Hierdoor ervaart iedereen direct comfort in elke zithouding.

Circulaire innovatie

Wat de Be Hybrid stoel echt uniek maakt, is het gebruik van circulaire materialen. De zitting en rugleuning bestaan uit 100% gerecycled PET, terwijl het frame is gemaakt van 100% geüpcycled polyamide (nylon). Dit upcyclingproces is bijzonder omdat het oude rest-kunststoffen transformeert in een nieuwe, pure polyamide zonder glasvezel, waardoor het materiaal sterk en duurzaam blijft. Onderhoud is eenvoudig, en alle onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen of te repareren. Het streven van Be By Bèta is om de Be Hybrid in de toekomst volledig te produceren met 100% gerecyclede materialen. 

Terug naar de toekomst

Bij Weststrate geloven we in het sluiten van de duurzaamheidscyclus. Daarom moedigen we onze klanten aan om oude Be Hybrid stoelen terug te brengen. Met een gegarandeerde restwaarde van €35 willen we de stoelen graag recyclen en de materialen hergebruiken voor nieuwe producten. Zo blijven we samen bouwen aan een duurzamere toekomst. Kies voor comfort, kies voor duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze stoel een positieve impact kan hebben op uw werkplek en op onze planeet.

Sfeerbeelden

1
Neem contact op met John voor meer informatie
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.
Neem contact op met Lotte voor meer informatie
Neem contact op met Lotte van den Nieuwendijk onze verkoop binnendienst meubilair.