Nieuws

Weststrate feliciteert Koninklijke Quantore en is trots op de nominatie als beste logistieke leverancier

24-11-2020 - Auteur: Weststrate

Weststrate feliciteert coöperatie Quantore met haar 100-jarige bestaan en het predicaat Koninklijk. Deze eervolle onderscheiding is de bekroning op het werk van Quantore.

Weststrate is sinds het ontstaan van Quantore in 2001 lid van de coöperatie. Door dit lidmaatschap hebben we waardevolle relaties op kunnen bouwen met andere regionale Quantore leden. Bovendien zijn we in staat een optimaal assortiment kantoorartikelen tegen de meest gunstige prijzen en op de meest efficiënte manier aan te bieden aan onze relaties in onze regio.

Nominatie beste logistieke leverancier
Naast lid van de coöperatie, levert Weststrate ook al jaren diverse verpakkingsmaterialen aan Quantore. Tijdens een speciale bijeenkomst afgelopen vrijdag, heeft Quantore Weststrate genomineerd als één van de beste leveranciers op het gebied van logistiek. Een prestatie waar we trots op zijn. Een mooie waardering voor ons logistieke team, dat vanuit onze distributiecentra (met ruim 20.000 palletplaatsen) ruim 8400 relaties beleverd.

Over Quantore
In 1919 richtten vijf ondernemers een samenwerkingsverband op, om samen betere prijzen en condities te krijgen dan individueel mogelijk is. Quantore is uiteindelijk geboren uit de fusie tussen verschillende inkoopverenigingen in 2001. Ter ere van het 100-jarig bestaan is aan coöperatie Quantore door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander het predicaat Koninklijk toegekend.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm