Nieuws

Schone, zuivere lucht juist nu!

30-09-2020 - Auteur: John Provoost

Schone, zuivere lucht juist nu van belang! Door de inzet van Aeramax professional units wordt de lucht gefilterd

Wereldwijde gezondheidsdeskundigen en virologen zijn het erover eens: de overdracht van virussen via de lucht en aërosols vormt een belangrijke bedreiging. Daarom moet een proactieve aanpak uit drie essentiële componenten bestaan:

  1. Handen wassen
  2. Oppervlakten schoonmaken
  3. De lucht reinigen

Het eerste doet een beroep op ieder individu en zoals premier Rutte aangeeft "we wassen onze handen kapot" . Hiervoor heeft Weststrate zeep en desinfectiegel in het assortiment evenals diverse schoonmaakmiddelen om de oppervlakten te reinigen. Om de lucht te reininigen bieden we naast deze Aeramax professionele units aan.

Waarom? Deze Aeramax professional units zijn:

EFFECTIEF

Deze units hebben hun doeltreffendheid bewezen, in 4-fasen wordt de lucht effectief gereinigd.

SLIM

In de units is gepatenteerde, responsieve technologie verwerkt. Dooor de gepatenteerde EnviroSmart TM technologie wordt er gebruikt gemaakt van dubbele zelfregulerende lasersensoren om geluid, beweging en luchtkwaliteit te meten. Ook wordt het onzichtbare zichtbaar gemaakt door integratie van de PureView TM technologie. Een display laat de gebruikers het verschil zien terwijl ze het verschil al voelen. Dit zorgt voor maximale gemoedsrust voor de gebruikers van de locatie en maximale zichtbaarheid voor uw facilitaire team.

GEINTEGREERD

Alle units zijn wandmontagegeschikt, zodat ze naadloos zijn te integreren in de ruimte. Ze zijn onopvallend en estetisch aantrekkelijk vorm gegeven.

BETROUWBAAR

Aangezien de units 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per week gebruikt worden zijn ze gebouwd met superieure componenten, hoogwaardige filters en versterkte behuizingen waardoor duurzaamheid wordt gewaardborgd.

 

Deze units kunnen op vele locaties worden ingezet, denk bijvoorbeeld aan medische instellingen, tandartspraktijken, verzorgingstehuizen maar ook kantoren, klaslokalen, kinderopvang, schoonheidssalons, sportscholen etc.

Bekijk hier een demonstratie van de Aeramax Professional units

RTL Z aflevering over de Aeramax luchtreinigers

Onze senior accountmanager John Provoost helpt u graag bij het kiezen van de juiste unit voor uw ruimte. Samen met de leverancier bepalen we graag welke unit(s) bij u het beste geplaatst kan worden. Bel of mail John vandaag nog voor uw gedetailleerde offerte!

Ook benieuwd naar welke unit voor uw gebouw geschikt is?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm