BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

De Oxford Origins

20-04-2023 - Auteur: Annemarie Nieuwdorp

De Oxford Origins Range 

De Oxford Origins range is het resultaat van onderzoek naar, en een inventarisering van de wensen van Oxford fans in Noord Europa. De nieuwe, op de natuur geïnspireerde, Oxford Origins range bestaat uit vijf spiraalgebonden notitieboeken in de kleuren Nordic Night, Pearl Grey, Sandstone, Forest Green en Sapphire Blue. De spiraalbinding heeft dezelfde kleur als de cover en daarmee dus een rustige en moderne uitstraling. De hele serie is EU Ecolabel gecertificeerd, waarmee voldaan wordt aan de hoogste standaard in duurzaamheid: niet alleen de papierproductie maar het héle proces van de productie van alle grondstoffen tot het recycleren van het eindproduct is onderworpen aan de strengste eisen op gebied van het milieu en de leefomgeving.


Specificaties van de Oxford Origings Range:  

  • A4
  • Gelijnd of geruit
  • Personaliseerbaar voorblad
  • 90 vel - 180 pagina's, Optik Paper®
  • Compatibel met de gratis SCRIBZEE®-app

Het Optik Paper® zorgt voor een comfortable schrijfervaring: mooi, glad papier dat niet doordrukt. Daarnaast waarborgen de SCRIBZEE® markeringen op de pagina's dat alle aantekeningen middels de SCRIBZEE®-app digitaal kunnen worden bewaard en gedeeld. 

Verantwoordelijkheid van Oxford

Oxford heeft een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel richting huidige en toekomstige generaties. Ze  verminderen hun carbon footprint door middel van eco-design en eco-certificering en dragen actief bij aan bescherming van mens en milieu door verantwoord te ondernemen. Dit betekent dat ze duurzame controles in alle fasen van de levensduur van onze producten toepassen. Minimale emissies, de juiste productiemethoden en energiezuinigheid zijn de belangrijke aspecten gedurende ontwerp en ontwikkeling.