Nieuws

Toshiba introduceert nieuwe desktop printerserie BV400D

26-01-2021 - Auteur: Maikel Simonse

Toshiba heeft een nieuwe serie desktop printers gelanceerd onder de naam BV400D. De nieuwe serie barcodeprinters bestaat uit vijf verschillende modellen in een compact formaat. Het design van de serie brengt eenvoud en efficiëntie samen in ultiem gebruiksgemak.

Toshiba

De BV400D-serie is ontworpen met technologie die voorheen uitsluitend kenmerkend was voor mid-range of industriële printers, waaronder een LCD-scherm - voor een betere gebruikersinterface - en hoge printsnelheden tot 177,8 mm per seconde. De printers zijn voorzien van een herontworpen besturingssysteem met diverse connectiemogelijkheden, zoals WiFi en Bluetooth voor een simpele integratie met complexere IT-systemen. Dit betekent dat de printer niet onderdoet voor een mid-range printer en uitstekende printresultaten en continue prestaties garandeert.

“Deze barcodeprinters zijn geschikt voor praktisch iedere werkomgeving”, aldus Sanne van Erp, productmanager bij Toshiba Tec Nederland. “De hoge printsnelheden en betrouwbare printresultaten van labels zijn ideaal voor processen, zoals in transport en logistiek. De compacte printers passen goed in werkomgevingen waar ruimte schaars is en het linerless model is de perfecte duurzame toevoeging voor deze desktop serie.”

Specialist

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm