BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Leitz TruSens elimineert 99.99% van het coronavirus in de lucht

14-03-2022 - Auteur: Giovanni Kaijser

Beheersing van de luchtkwaliteit is één van de belangrijke elementen om een veiligere omgeving te creëren in uw kantoor, bedrijf, school, winkel, praktijk, restaurant, hotel etc. 

In binnenruimten waar mensen lange tijd met elkaar doorbrengen, is er een verhoogd risico op het verspreiden van virussen, zoals COVID-19, via luchtverontreiniging. Het beheersen van de luchtkwaliteit is één van de belangrijke elementen om de samenleving te heropenen in de huidige omstandigheden. Help een veiligere omgeving te creëren voor alle betrokkenen door het installeren van een luchtreiniger. Leitz TruSens draagbare, stand-alone luchtreinigers kunnen snel worden neergezet en zijn flexibel te gebruiken waarnodig. Kostenefficiënt, zonder benodigde installatie. Simpelweg inschakelen en de luchtreiniger gaat aan het werk!

TruSens elimineert 99,99% van het coronavirus in de lucht*
Dit zijn resultaten van onafhankelijke tests door derden met aërosolconcentratie van het menselijke coronavirus 229E in de lucht gedurende een periode van twee uur in een afgesloten kamer. HCoV-229e is een beproefd surrogaat voor SARS-Cov-2. 

HEPA Filter
Het Leitz TruSens 360 graden HEPA filter vangt 99,97% van de fijnstofdeeltjes tot 0,3 micron en verwijdert VOS gassen en geuren uit alle richtingen.Een UV-C lamp doodt ziektekiemen en bacteriën die in het filter vast kunnen komen te zitten.

SensorPod technologie op afstand
Profiteer van schonere lucht, niet alleen in de buurt van de luchtreiniger.

Tweevoudige luchtstroom
Levert efffectiever gezuiverde lucht.

UV-C lamp
Doodt ziektekiemen en bacteriën die in het fi lter vast kunnen komen te zittenectiever gezuiverde lucht.

Voordelen van stand-alone luchtreinigers
Leitz TruSens draagbare, stand-alone luchtreinigers kunnen snel worden neergezet en zijn flexibel te gebruiken waar nodig. Kostenefficiënt, zonder benodigde installatie. Simpelweg inschakelen en de luchtreiniger gaat aan het werk!

* Resultaten van onafhankelijke tests door derden met aërosolvormige luchtconcentratie van menselijk coronavirus 229E. TruSens luchtreinigers vingen 99,99% op in een periode van twee uur in een testkamer van 30m3. Er is geen algemeen aanvaarde testmethode om de virale belasting van lucht te bepalen. De test werd uitgevoerd door The CAS Testing Technical Services (GuangZhou) Co., Ltd. (No. 368 Xingke Road, Tianhe District, Guangzhou, P.R. China) met gebruikmaking van een Chinese norm (Technical Standards for Disinfection (2002) 2.1.3).

1

Videobeelden

Giovanni helpt u graag bij het juiste advies voor welk type luchtreiniger bij u het meest geschikt is.
Onze specialist
Neem contact op met Giovanni Kaijser onze accountmanager kantoorartikelen en meubilair.