BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Uitverkoop showroom meubilair!

06-06-2023 - Auteur: Weststrate

We zijn verheugd om u te laten weten dat we onze showroom een complete make-over gaan geven!  Tijdelijk bieden we een unieke kans om enkele prachtige designermeubels van topmerken als Bejot, Mikomax en Senator te bemachtigen tegen een ongekend scherpe prijs. We verkopen namelijk een aantal van onze  showroommodellen.  

Deze eenmalige actie stelt u in staat om meubels van de hoogste kwaliteit aan te schaffen voor uw kantoorruimte. Onze showroommeubels zijn zorgvuldig uitgekozen en bieden een collectie aan, variërend van de innovatieve Treehouse werkplek tot de ontspannende chillout met akoestische wanden. Elk item is een echt uniek pronkstuk dat een vleugje stijl en functionaliteit toevoegt aan elke werkomgeving.

We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft. Daarom staat John, onze ervaren en specialist, klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie. Of het nu gaat om afmetingen, beschikbaarheid of prijzen, JOhn helpt u graag verder.

Houd er rekening mee dat deze speciale aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Omdat we slechts een beperkt aantal showroommeubels beschikbaar hebben, raden we u aan om snel te handelen. Deze kans wilt u niet missen!

Kom naar onze vernieuwde showroom en ontdek zelf het unieke karakter van Bejot, Mikomax en Senator meubels. Verrijk uw kantoor met deze verfrissende items en geniet van de superieure kwaliteit die deze merken te bieden hebben.

Getoonde prijzen zijn wel op basis van afhalen in de showroom er kunnen mogelijk nog kosten bij komen voor bezorging en montage.

We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in onze showroom!