BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Uw geschreven notities eenvoudig digitaal met de Scribzee app van Oxford

10-07-2023 - Auteur: Annemarie Nieuwdorp

Groupe Hamelin is, onder andere, producent van archiverings- en notitieproducten (van de merken Oxford en Elba), en kantoorverlichting, klokken, kantoor- en receptie accessoires (van het merk Unilux). Oxford, hét strategisch merk van Groupe Hamelin, kenmerkt zich vooral door speciale prestaties op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit.

Duurzaamheid
In 2014 was OXFORD het eerste merk in Europa dat het EU Ecolabel voor verwerkte papierproducten kreeg: het meest veeleisende label in zijn soort dat zowel duurzaam bosbeheer als de milieu-impact van alle productieprocessen omvat. Zo is het papier en het karton, verwerkt in Oxford notitieproducten, 100% afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, worden er tijdens de fabricage van het papier en het karton geen gevaarlijke chemische stoffen in het oppervlaktewater geloosd en is het aandeel niet herbruikbaar materiaal minder dan 10%.

Kwaliteit
Een van de bijzondere kwaliteitseigenschappen van Oxford is het speciale voor en door Oxford ontwikkelde, unieke, Optik Paper®. Dit papier heeft een ongeëvenaard hoog schrijfcomfort: het is perfect wit, zacht en drukt niet door. Daarnaast is het scheurvast en geeft geen vlekken. Het duurzame, comfortabele Optik Paper® maakt dat Oxford een zeer hoge kwaliteitsscore krijgt van haar gebruikers.

Functionaliteit
Naast de details in het ontwerp die maken dat de notitieboeken en spiraalblokken zijn afgestemd op de wensen en de behoeften van de gebruiker, kunnen Oxford notitieproducten worden gebruikt te in combinatie met de SCRIBZEE® app. Deze SCRIBZEE® app maakt het mogelijk om handgeschreven notities te scannen, te delen en digitaal te archiveren. De speciale hoekmarkeringen op de pagina’s van de Oxford notitieboeken zorgen ervoor dat deze door de app worden herkend. Na het inscannen van de pagina’s zorgt de app voor perfecte leesbaarheid en gecorrigeerd perspectief en worden de scans (indien gewenst in meerdere pagina’s) opgeslagen als PDF. Deze PDF’s kunnen eenvoudig worden aangepast en gedeeld. Het terugvinden van notities wordt zo een fluitje van een cent en het is niet langer nodig altijd alle notitieboeken of spiraalblokken bij de hand te hebben. Oxford slaat hiermee twee vliegen in één klap: de unieke voordelen van het met de hand schrijven, gekoppeld aan het gemak en veiligheid van digitale beschikbaarheid.

 

video

Neem contact op met Annemarie Nieuwdorp onze verkoop binnendienst kantoorartikelen.