BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Verbeter je Werkervaring met de 'Rise' Laptopstandaard: Comfort, Stabiliteit en Draagbaarheid in één

27-06-2023 - Auteur: Giovanni Kaijser

"Rise" is een veelzijdige laptopstandaard die is ontworpen om je werkervaring te verbeteren. Of je nu een laptop of een tablet gebruikt, deze universele standaard biedt de perfecte ondersteuning voor apparaten met een schermformaat tussen 10" en 17".

Ergonomie staat centraal bij de "Rise" laptopstandaard. Je kunt eenvoudig de hoogte en kantelhoek aanpassen om een comfortabele kijkpositie te creëren en zo vermoeidheid van de nek en schouders te verminderen. Met deze aanpassingsmogelijkheden kun je ook je laptop transformeren tot een desktopmonitor, door gebruik te maken van een extern toetsenbord en muis. Dit maakt het werken efficiënter en comfortabeler, vooral tijdens lange werksessies.

De laptopstandaard biedt een stevige en stabiele basis, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over wiebelen of wiebelende apparaten. De niet-slip rubberen oppervlakken zorgen ervoor dat je laptop of tablet stevig op zijn plaats blijft, terwijl krassen worden voorkomen. Gemak en draagbaarheid zijn ook essentiële kenmerken van de "Rise" standaard. Het opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk om hem op te bergen en mee te nemen, of je nu thuis werkt, onderweg bent of in een koffiebar. Daarnaast zorgen de luchtgaten en aluminium plaat voor verbeterde warmteafvoer, waardoor je apparaat koel blijft, zelfs tijdens intensief gebruik. Met een grote uitsparing aan de voorkant is het openen en sluiten van je laptop een moeiteloze taak. Bovendien is de "Rise" standaard gemaakt van duurzaam 3,5 mm dik aluminium, waardoor hij robuust en betrouwbaar is voor langdurig gebruik. Naast het verbeteren van je werkplek, helpt de "Rise" laptopstandaard ook bij het creëren van een opgeruimd bureau. Door je laptop op te tillen, ontstaat er extra ruimte en blijft je werkplek georganiseerd en netjes.

Kortom, de laptopstandaard "Rise" combineert functionaliteit, comfort en draagbaarheid in één ontwerp. Het is de ideale metgezel voor iedereen die streeft naar een ergonomische werkomgeving en een georganiseerd bureau.

Neem contact op met uw specialist
Neem contact op met Giovanni Kaijser onze accountmanager kantoorartikelen en meubilair.