BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Verbouwingsopruiming meubilair

07-02-2024 - Auteur: Weststrate

Weststrate gaat de meubilairshowroom op de Herculesweg groots verbouwen en ruimt daarom op!
We maken ruimte voor een volledig nieuwe meubilairshowroom, dus verkopen een selectie van onze demo modellen. O.a. bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, krukken, poefjes, ladekasten en lockers zijn nu verkrijgbaar voor zeer lage prijzen. Grijp die kans!

Bekijk alle artikelen in de folder:

Let op: deze folder wordt niet geupdate, dus bevat mogelijk reeds uitverkochte artikelen

Nieuwe meubilair showroom

Wie Weststrate wel eens bezoekt, kent onze belevingsshowroom op de begane grond op de Herculesweg 37 in Middelburg. In deze showroom komen al onze divisies aan bod. Zo zijn er kantoorartikelen en - apparaten direct te koop en te bestellen. We presenteren er industriële verpakkingen en maatwerk verpakkingen voor o.a. de detailhandel. Ook kunt u allerlei facilitaire oplossingen van dichtbij bekijken én staan er werkplekopstellingen en ander meubilair.

Weststrate projectinrichting

Om in de toekomst nog beter te kunnen laten zien én laten ervaren wat Weststrate kan betekenen op het gebied van meubilair en volledige projectinrichting, maken we op de eerste verdieping een volledig vernieuwde meubilair showroom. 

Met het volledig nieuw inrichten van deze ruimte kunnen wij de meest innovatieve oplossingen laten zien voor kantoorinrichting en alles wat daarbij komt kijken. De ruimte wordt zo ingericht dat we er zelf ook gebruik van kunnen maken. Er komen verschillende ruimtes om te overleggen en flexwerken en er wordt een prachtige koffiecorner gecreëerd. Zo wordt het niet alleen een mooie toonzaal maar vooral ook een fijne werkplek, want daar zijn we tenslotte specialist in!

In 2023 verbouwden we op de eerste verdieping ook al onze kantoorruimtes. We kunnen niet wachten om ook de rest van de verdieping helemaal op orde te hebben. We hopen de verbouwing in de zomer van 2024 af te ronden. Zodra het zo ver is, nodigen we u van harte uit!

Neem contact op met Lotte van den Nieuwendijk onze verkoop binnendienst meubilair.