BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Verpakkingsmateriaal met eigen FSC® -keurmerk

09-02-2024 - Auteur: Bart van der Heijden

Weststrate is vanaf nu FSC® gecertificeerd!

Het FSC-certificaat wordt toegekend door de Forest Stewardship Council, een internationale organisatie die wereldwijd normen stelt voor duurzaam bosbeheer. Waarbij er rekening wordt gehouden met ecologische, sociale en duurzame aspecten.

Met dit certificaat kan Weststrate duurzaam en verantwoord geproduceerde verpakkingen leveren op onze eigen certificering. Onze FSC-gecertificeerde producten worden gemaakt van hout of papier afkomstig uit goed beheerde bossen en ook de eventuele andere schakels in het proces zijn FSC gecertificeerd. Zo is het gecertificeerde product volledig traceerbaar tot aan het bos waar de boom werd gekapt. Transparantie waar wij wel van houden!

FSC® keurmerk

Onze certificering uiten we met een FSC-keurmerk op de gecertificeerde producten. Dit keurmerk heeft een unieke licentiecode die verwijst naar de gecertificeerde partij. De licentiecode van Weststrate is: CU-COC-896251

Alleen producten als zodanig aangemerkt op onze website of in onze documenten zijn FSC-gecertificeerd.

FSC® gecertificeerde verpakkingen en draagtassen

Weststrate is trots dat we deze certificering hebben behaald en we hiermee onze producten FSC-gecertificeerd kunnen produceren. We geloven sterk in de kracht van een duurzame aanpak voor mens en milieu.

Daarbij zijn we blij dat we u als klant zo volledig kunnen helpen aan FSC-verantwoord verpakkingsmateriaal. Denk aan kartonnen omdozen, maatwerk verpakkingen voor uw product, maar ook papieren verzendzakken, duurzaam opvulmateriaal, draagtassen en cadeautassen. Hiermee laat u ook zien dat u uw bijdrage levert aan verantwoorde productie en duurzaamheid.

Nieuwsgierig geworden? Onze verpakkingsspecialisten Maikel, Tim en Dennis vertellen graag over onze FSC-gecertificeerde producten en denken mee om uw producten zo goed en duurzaam mogelijk te verpakken. Neem gerust contact met ze op!

Neem contact op met Maikel Simonse onze accountmanager verpakkingen.
Neem contact op met Tim Blind onze accountmanager verpakkingen.
Neem contact op met Dennis Kovacevic onze accountmanager verpakkingen.