Nieuws

Weerbestendige etiketten

19-04-2021 - Auteur: Weststrate

We hebben nieuw in ons assortiment een groot aantal weerbestendige folie etiketten opgenomen, welke op elke laserprinter worden geprint.

Als etiketten buiten bij weer en wind, extreme temperaturen en UV straling tegen een stootje moeten kunnen, dan zijn praktische specialisten nodig. HERMA heeft ze! De sterke folie-etiketten binnen het HERMA A4 etiketten assortiment hechten extreem goed, ze zijn bestand tegen weer, extreme temperaturen en olie- en vuilafstotend.

De etiketten zijn vooral bedoeld voor omstandigheden, waarin een traditioneel papieren etiket niet voldoet. Uitermate geschikt voor buitengebruik en in stoffige, vochtige ruimtes. De toepassingen zijn oneindig! Bijvoorbeeld voor markeringen op containers en etalageruiten of als waarschuwingen in magazijnen.

Naast de permanent hechtende varianten in de kleuren wit, geel, zilver en transparant biedt HERMA voor tijdelijke markeringen de witte verwijderbare variant. Uiteraard geschikt voor labelen in moeilijke omstandigheden, sterk hechtend, maar eenvoudig en probleemloos te verwijderen.   

Alle varianten en kleuren zijn in diverse etiketformaten en verpakkingshoeveelheden beschikbaar.  

Met behulp van de gratis softwaremogelijkheden op de website www.herma.nl kunnen de etiketten eenvoudig, snel en professioneel opgemaakt en met de laserprinter gedrukt worden.

 

 

Onze specialist kantoorartikelen

Giovanni Kaijser

Accountmanager kantoor

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm