BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Weerbestendige etiketten

19-04-2021 - Auteur: Weststrate

We hebben nieuw in ons assortiment een groot aantal weerbestendige folie etiketten opgenomen, welke op elke laserprinter worden geprint.

Als etiketten buiten bij weer en wind, extreme temperaturen en UV straling tegen een stootje moeten kunnen, dan zijn praktische specialisten nodig. HERMA heeft ze! De sterke folie-etiketten binnen het HERMA A4 etiketten assortiment hechten extreem goed, ze zijn bestand tegen weer, extreme temperaturen en olie- en vuilafstotend.

De etiketten zijn vooral bedoeld voor omstandigheden, waarin een traditioneel papieren etiket niet voldoet. Uitermate geschikt voor buitengebruik en in stoffige, vochtige ruimtes. De toepassingen zijn oneindig! Bijvoorbeeld voor markeringen op containers en etalageruiten of als waarschuwingen in magazijnen.

Naast de permanent hechtende varianten in de kleuren wit, geel, zilver en transparant biedt HERMA voor tijdelijke markeringen de witte verwijderbare variant. Uiteraard geschikt voor labelen in moeilijke omstandigheden, sterk hechtend, maar eenvoudig en probleemloos te verwijderen.   

Alle varianten en kleuren zijn in diverse etiketformaten en verpakkingshoeveelheden beschikbaar.  

Met behulp van de gratis softwaremogelijkheden op de website www.herma.nl kunnen de etiketten eenvoudig, snel en professioneel opgemaakt en met de laserprinter gedrukt worden.

 

 

Onze specialist kantoorartikelen
Neem contact op met Giovanni Kaijser onze accountmanager kantoorartikelen en meubilair.