Nieuws

Roompot hoofdkantoor - Weststrate tekent voor de complete projectinrichting

08-05-2019 - Auteur: Directie Weststrate

U heeft het vast al gespot alle bouwactiviteiten voor het nieuwe hoofdkantoor van Roompot zijn in volle gang.

Het splinternieuwe pand van Roompot is ontworpen door RoosRos Architecten uit Goes. Het pand zal vanaf juni dit jaar in gebruik worden genomen en gaat plaats bieden aan ruim 300 medewerkers. Het nieuwe kantoor staat pal naast de A58 in Goes, een strategische plek midden in Zeeland.

Weststrate was al geen onbekende bij Roompot, naast alle disposables voor de vakantieparken zijn we trouwe leverancier van het complete Weststrate assortiment. We leveren aan Roompot kantoorartikelen, kantoormachines, audiovisuele oplossingen, verpakkingen en facilitaire producten.

We zijn ontzettend trots dat alle medewerkers straks het meubilair in gebruik kunnen nemen dat geleverd is door Weststrate! Verder zullen we optreden als de totaal projectinrichter; denk hierbij aan de juiste verlichting, bekabeling, vloer- en wandbekleding, audiovisuele oplossingen en zal er maatwerk meubilair voor in de openbare ruimtes worden gerealiseerd.

Onderstaande bouwupdates zullen regelmatig worden geplaatst zodat u via ons Weststrate nieuws op de hoogte kunt blijven van de vorderingen van dit mooie project.

Vanaf deze maand zijn de medewerkers aan de slag vanuit de nieuwe locatie, we wensen iedereen veel werk plezier!

 

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm