BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Weststrate en Tork: Samen naar een Duurzamere Toekomst met CO2-Neutrale Dispensers

10-10-2023 - Auteur: Weststrate

Als vooraanstaande specialisten op het gebied van facilitaire inrichting en trotse leveranciers van Tork, verwelkomen we met open armen de innovaties op het gebied van duurzaamheid die Tork heeft bereikt. Tork, een toonaangevend merk in hygiëneoplossingen, heeft geschiedenis geschreven als het eerste merk in Europa dat CO2-emissies heeft gereduceerd en gecompenseerd voor de volledige levenscyclus van geselecteerde zeep-, toiletpapier- en handdoekdispensers*. Wij bieden de mogelijkheid om voor de dispensers van Tork een bruikleenovereenkomst af te sluiten.

Maar wat betekent dit precies? CO2-neutraal betekent dat alle uitstoot van broeikasgassen gedurende de productie, distributie en gebruiksfase van deze dispensers tot nul is teruggebracht. Wat nog belangrijker is, eventuele resterende CO2-uitstoot wordt gecompenseerd via geverifieerde klimaatprojecten, waardoor het totale effect op het milieu minimaal is.

Deze CO2-neutrale dispensers worden vervaardigd met gecertificeerde hernieuwbare elektriciteit, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook bijdragen aan de bevordering van groene energiebronnen. Bovendien zijn ze voorzien van aanvullende duurzaamheidsclaims die gericht zijn op afvalvermindering en gebruiksgemak, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Deze opmerkelijke stap van Tork is een grote sprong voorwaarts in de strijd tegen klimaatverandering en benadrukt de toewijding van Tork aan een schonere en groenere planeet. De CO2-neutrale dispensers, exclusief de vullingen, vertegenwoordigen de voorhoede van duurzaamheid in Europa en bieden bedrijven de kans om actief bij te dragen aan een schonere wereld.

*Exclusief vullingen. Beschikbaarheid kan variëren per regio. Neem contact op met Weststrate voor meer informatie. Weststrate staat klaar om onze klanten te voorzien van uitgebreide informatie en deskundig advies over deze opmerkelijke duurzame ontwikkeling.

Neem contact op bij interesse
Neem contact op met Erwin Dekker onze verkoop binnendienst facilitair.