Nieuws

Weststrate op de Empack 2019

13-02-2019 - Auteur: Petra Jeras

Maak kennis met de laminaatfolies van Weststrate
Op dé verpakkingsbeurs van Nederland kunt u als bezoeker kennismaken met slimme verpakkingsoplossingen voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie. Weststrate presenteert met trots naast een standaard assortiment van op maat gemaakte totaaloplossingen unieke laminaatfolies die inzetbaar zijn in diverse sectoren.

Deze laminaatfolies kunnen worden opgebouwd uit diverse materiaalsoorten zodat ze worden afgestemd op uw specifieke toepassing. Deze folies kunnen geheel op maat gemaakt worden, zo is het mogelijk om met behulp van diverse druktechnieken de folie tot wel 11 kleuren te bedrukken. Verpakkingen die Weststrate hier al mee gerealiseerd heeft zijn verpakkingen voor o.a. de vis- en mosselsector, kant-en-klaar maaltijden, vleesverwerkende- kaas- en bakkerij industrie. Kom dus langs bij stand 3.A134 en de Weststrate specialisten bespreken graag de mogelijkheden voor een unieke verpakking van uw product.

Om in het thema van de Empack te blijven zullen uiteraard duurzame folies ook op de Weststrate stand niet ontbreken.

De kracht van beleving
Dat Weststrate al lange tijd bezig is met het bedenken en ontwikkelen van verpakkingen wil het Zeeuwse bedrijf op de Empack graag laten zien. Daarom zal Weststrate diverse op maat gemaakte klantspecifieke verpakkingen aan u tonen waaronder shoppers en displays. De shoppers die Weststrate zal uitlichten zijn de R-PET shoppers. Deze tassen worden grotendeels geproduceerd uit R-PET vlokken, welke worden verkregen na de recycling van PET flessen. Tevens zal Weststrate diverse mogelijkheden voor displays aan u presenteren. Denk hierbij aan toonbankdisplays en presentatiekoffers met foam inlays, magneetsluiting én zelfs voorzien van complete video brochure.

Komt u ook?
Bestel hier uw gratis toegangskaarten met action code 10261. Als echt Zeeuws bedrijf zal Weststrate iets uit Zeeland meenemen naar Den Bosch. Weststrate nodigt iedereen van harte uit om onder het genot van een Zeeuwse bolus persoonlijk kennis te komen maken en elkaar te ontmoeten op stand 3.A134.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm