BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Weststrate sponsort Kustmarathon 2023

29-09-2023 - Auteur: Weststrate

De Kustmarathon, de mooiste en de zwaarste marathon van Nederland vindt volgende week plaats en natuurlijk is Weststrate weer sponsor!

Van 6 tot en met 8 oktober zal Weststrate er weer een feestje van maken op de Diek bij Westkapelle. Vanaf dit zware punt zullen wij alle deelnemers aanmoedigen met muziek en een duwtje in de rug geven voor de laatste kilometers tot de finish van de 20e editie van de Kustmarathon.

Westrate is trots om ook dit jaar weer sponsor te zijn van dit mooie en sportieve evenement dat heel Zeeland in beweging zet!

Programma

Op vrijdag begint dit mooie evenement met de LadiesRun, Trailrun en Light Kustrun. Op zaterdag is de MTB Toertocht, Minimarathon en dé Kustmarathon Zeeland. In de middag verwachten we de lopers van de marathon op de dijk bij Westkapelle. Op zondag is de Wandelmarathon en verwachten we eind van de ochtend ook de eerste wandelaars voor een warme aanmoediging op de dijk.

We wensen alle sporters heel veel succes en bovenal plezier! 

Partners

Weststarte organiseert dit feestje op de dijk met medewerking van onze partners: Vita Event, Giroflex, Vepa, Wielemaker, BUUR, Be by Beta, Waterschap Scheldestromen, Toshiba en Quantore.

Impressie Kustmarathon 2023

1