Nieuws

Weststrate & team Roompot-Charles

07-01-2019 - Auteur: Petra Jeras

Bij Weststrate houden we heel erg van fietsen.  We zijn al heel wat jaren verbonden aan de wielerploeg team Roompot. Ook in het nieuwe jaar zullen we weer te zien zijn op het shirt van de profs van team Roompot-Charles Cycling Team, zoals het team officieel zal heten. In 2019 is onze vertrouwde ‘W’ weer op achterzakken van alle renners te zien.

Ploegenpresentatie in Ahoy tijdens de Rotterdamse wielerzesdaagse.

Na een perspresentatie op 29 november is de nieuwe ploeg Roompot-Charles Cycling afgelopen vrijdag ook voorgesteld aan het grote publiek tijdens de wielerzesdaagse in Ahoy. De bijna 9000 mensen die aanwezig waren konden in Rotterdam de renners en de nieuwe tenues van de Nederlands-Belgische ploeg eens goed bekijken. Het Weststrate logo stond dus mooi in de schijnwerpers. Ook leverden wij voor deze bijzondere avond 4.000 sjaals met het Weststrate logo erop.

Bekende renners zoals Lars Boom, Maurits Lammertink, Pieter Weening en Jan-Willem van Schip zullen komend seizoen rondrijden in een oranje-zwart tenue. Twee renners van Team Roompot-Charles Cycling (Jan-Willem van Schip & Stijn Steels) hadden de eer om tijdens de zesdaagse als eerste in het nieuwe tenue te koersen.

Team Roompot is als oranje ploeg altijd goed zichtbaar geweest in mooie klassiekers, meerdaagse koersen en de jaarlijkse zesdaagse van Rotterdam. Zo is het logo van Weststrate al heel wat keren op (internationale) televisie te zien geweest tijdens de vele koersen die de ploeg al heeft gereden. We hopen dit jaar op veel sportieve successen voor team Roompot- Charles!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm