BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Weststrate verlicht de feestdagen met Duni's schitterende assortiment

10-11-2023 - Auteur: Weststrate

Terwijl de feestdagen naderen, brengt Weststrate, dé specialist op het gebied van facilitaire artikelen, met trots het feestdagen assortiment van Duni onder de aandacht. Met een uitgebreid aanbod aan tafelbekleding biedt Duni de perfecte oplossing voor elke gelegenheid en Weststrate maakt het nog aantrekkelijker met een speciale actie voor de donkere dagen.

Of het nu gaat om ziekenhuizen, overheidsinstellingen, verzorgingshuizen of scholen, Weststrate heeft alles in huis voor een sfeervolle tafelaankleding. We brengen gezelligheid aan tafel tijdens de feestdagen met Duni's prachtige tafelbekleding, waaronder sierlijke servetten, sfeervolle tafelverlichting en feestelijke tafelkleden.

Speciale feestdagen actie: Verlicht je tafel met gratis LED Charging Station

De hoogwaardige LED's van Duni zijn specifiek ontworpen voor professionals. Ze zijn oplaadbaar, energiezuinig en kosteneffectief. Dit vormt een perfect, milieuvriendelijk alternatief voor theelichten, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere aanpak. Om alvast in de feeststemming te komen, introduceert Weststrate een exclusieve actie voor het feestdagen assortiment van Duni. Bij aankoop van 4 LED sets, geschikt voor het laadstation, ontvang je gratis een LED Charging Station. Dit LED charging station voegt niet alleen een feestelijke gloed toe aan de tafel, maar zorgt er ook voor dat je LED sets altijd klaar zijn voor gebruik.

Bekijk het schitterende LED concept van Duni hier en ontdek de mogelijkheden om je feestelijke tafel te verfraaien.

Weststrate: Uw partner in facilitaire artikelen

Weststrate staat bekend als de betrouwbare partner voor facilitaire artikelen. Met een brede klantenkring in ziekenhuizen, overheidsinstellingen, verzorgingshuizen en scholen, begrijpen wij de unieke behoeften van verschillende sectoren. Maak deze feestdagen onvergetelijk met het schitterende assortiment van Duni en profiteer van onze speciale actie.

Neem contact op met Weststrate voor meer informatie over het feestdagen assortiment van Duni en de exclusieve actie. Verlicht de feestdagen met stijl en comfort! Onze webshop bevat een selectie van het assortiment, maar via Weststrate kan het volledige assortiment geleverd worden. Bekijk de inspiratiegids hier Inspiratie Gids Najaar 2023 Duni 

Inspiratie voor de feestdagen

1
Uw specialist
Neem contact op met Wilma Willemstijn onze accountmanager facilitair.