BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Weststrate viert 25 jaar Giroflex 64: Een relatie voor het leven

10-11-2023 - Auteur: John Provoost

Een feestje in de wereld van kantoormeubilair, want de Giroflex 64 bureaustoel bestaat 25 jaar. Weststrate, dé specialist op het gebied van kantoormeubilair en kantoorinrichting, gebruikt deze gelegenheid graag om wat extra over deze stoel te vertellen. 

Sinds 1998 hebben meer dan 4 miljoen kopers wereldwijd gekozen voor de Giroflex 64. Deze populariteit is te danken aan de hoogwaardige materialen, uitstraling, zorgvuldige productie, perfecte ergonomie en duurzaamheid van deze bureaustoel. Het tijdloze zitcomfort van de Giroflex 64 inspireert gebruikers keer op keer. De Giroflex 64 is verkrijgbaar in standaard- of comfortbekleding, verschillende zitbreedtes en rughoogtes, diverse armleuning varianten, en in verschillende kleuren. Extra opties bieden talloze mogelijkheden om de stoel individueel vorm te geven, waardoor het een persoonlijke touch aan elke werkplek toevoegt.

Giroflex begrijpt het belang van ergonomie op de werkplek en heeft de Giroflex 64 ontworpen met het oog op juist en actief zitten. De stoel kan volledig worden aangepast aan persoonlijke behoeften met een verscheidenheid aan instelmogelijkheden, wat zorgt voor dynamisch zitten. Dit ontlast gewrichtsbanden, tussenwervelschijven, spieren, en de rug als geheel, en garandeert maximaal comfort bij optimaal gemak.

De geschiedenis van Giroflex gaat terug tot 1872 in Koblenz, waar hoogopgeleid personeel met de vereiste deskundigheid wordt gezocht, gevonden, en bewust ondersteund. De kwaliteit van de opleiding bij Giroflex is even spreekwoordelijk als de kwaliteit van hun producten. Met een combinatie van handwerk, ambachtelijke zorgvuldigheid, en moderne productietechnieken worden stoelen en fauteuils van de hoogste kwaliteit gemaakt, dagelijks gebruikt over de hele wereld. Het Organicmove-mechanisme van de Giroflex 64 zorgt voor een fijne  bewegingsverloop, vergrendelbaar in zes instelposities of als freefloat (vrij bewegend). Het zitprofiel ondersteunt het bekken met het achterste zitgedeelte en voorkomt het naar voren glijden. De ergonomische vormgeving van rug en zitting garandeert een optimale ondersteuning en optimaal zitcomfort.

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Giroflex 64 feliciteert Weststrate Giroflex met het succes van deze iconische bureaustoel en kijkt uit naar nog vele jaren van comfort en productiviteit op de werkplek. Heeft u een Giroflex 64? Laat dat uw review achter en vertel over uw ervaring met deze prachtige stoel. 

Wilt u ook het gemak en de comfort van deze iconische stoel ervaren? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten Lotte of John, zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden van de Giroflex 64. We hebben een standaard selectie beschikbaar maar alles kan volledig gepersonaliseerd worden naar uw wensen. 

Inspiratie

1
Specialist kantoormeubilair
Neem contact op met Lotte van den Nieuwendijk onze verkoop binnendienst meubilair.
Specialist kantoormeubilair
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.