BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beleef de Snelheid van Printen en Racen met Weststrate's HP Winactie - gesloten

23-08-2023 - Auteur: Giovanni Kaijser

Tot en met 30 september 2023 hebben we een bijzondere winactie lopen! Til uw printervaring naar een hoger niveau en maak kans op een exclusieve Oracle Red Bull Racing Fan Experience!

Hoe kunt u deelnemen?

1. Kies uw HP Printer Ontdek de kracht van printen met een van de deelnemende HP Printers. Of u nu gaat voor HP DeskJet, HP ENVY, HP ENVY Inspire of HP OfficeJet Pro, elk model neemt u mee in deze exclusieve actie.

2. Meld u aan voor Instant Ink Ervaar het gemak van automatische inktbezorging met Instant Ink. Meld u aan en geniet van zorgeloos printen terwijl u in aanmerking komt voor de winactie.

3. Registreer vóór 1 oktober 2023 Ga naar de actiepagina en registreer uw aankoop vóór 1 oktober 2023. Hierdoor maakt u officieel kans op de opwindende Oracle Red Bull Racing Fan Experience.

Wat kunt u winnen?

De Oracle Red Bull Racing Fan Experience is een unieke kans om de wereld van Formule 1 van dichtbij te beleven. Ontmoet het team, verken de pitstraat en voel de adrenaline tijdens de race. Een onvergetelijke ervaring voor elke raceliefhebber! Bij Weststrate streven we ernaar om u meer te bieden dan alleen geweldige producten. Met deze winactie combineren we innovatieve printtechnologie met de opwinding van de racewereld.

Wacht niet te lang! Grijp deze kans vóór 1 oktober 2023 door een deelnemende HP Printer aan te schaffen, u aan te melden voor Instant Ink en u te registreren op onze actiepagina. De Oracle Red Bull Racing Fan Experience wacht op u. 

Wat is HP Instant Ink?
HP Instant Ink is de handige en voordelige bezorgservice voor inkt, al vanaf € 0,99 per maand.

De voordelen van HP Instant Ink zijn:

  • Nooit meer zonder inkt
  • Bespaar tot 70% op inkt
  • Volledige controle
  • Verantwoorde recycling
Onze HP specialist
Neem contact op met Giovanni Kaijser onze accountmanager kantoorartikelen en meubilair.