BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Workshop krijtbordschrijven in samenwerking met Europel

03-04-2023 - Auteur: Weststrate

Onlangs hebben wij  in samenwerking met Europel een bijzondere workshop georganiseerd voor een aantal zorg- en horecaklanten. Tijdens deze workshop kregen de deelnemers de kans om hun creativiteit te uiten en verschillende technieken te leren voor het schrijven op een krijtbord.

Het was een leerzame en interactieve workshop waarbij de deelnemers de nodige tips en tricks kregen om hun krijtbord vaardigheden te verbeteren. Ze leerden bijvoorbeeld hoe ze de juiste lettertypes en kleuren konden kiezen om hun boodschap op een aantrekkelijke manier te presenteren. Na een korte demonstratie gingen de deelnemers zelf aan de slag en maakten ze hun eigen krijtbord.

Deze workshop was niet alleen een leuke en creatieve ervaring, maar ook een waardevolle investering voor de zorg- en horecaklanten. Door het aanleren van deze nieuwe vaardigheden kunnen zij nu hun eigen krijtborden op een professionele manier vormgeven en gebruiken voor hun dagelijkse werkzaamheden.

Met een uitgebreid assortiment van krijtborden, whiteboards, glasborden en digiborden biedt Europel innovatieve en duurzame oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Door hun expertise en ervaring in de industrie, was Europel een uitstekende partner voor Weststrate om deze workshop te organiseren.

Al met al was het een geslaagde samenwerking tussen Weststrate en Europel, en een inspirerende workshop voor de deelnemers.

Nog vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op
Neem contact op met Annemarie Nieuwdorp onze verkoop binnendienst kantoorartikelen.