ABLOC®

Over ABLOC®

ABLOC® is het bier bij uitstek voor mensen met een actieve en gezonde levensstijl. Met bier? Jazeker! ABLOC® bier heeft weinig of geen alcohol, is rijk aan mineralen en is laag in calorieën. Een speciaalbier gemaakt voor mensen die slank en fit willen blijven, mensen die elke dag actief willen zijn en mensen die bereid zijn om grenzen te verleggen om het beste uit zichzelf te halen. ABLOC® is met zorg gemaakt van de beste ingrediënten. Alle bieren zijn geweldige gelaagde combinaties van contrasterende smaken en het zijn allemaal knapperige en verfrissende ambachtelijke bieren. 

Alle bieren van ABLOC® bevatten Alpine Minerals® die toevoegd worden om ABLOC® de perfecte dorstlesser te maken. De geselecteerde Alpine Minerals® zijn pure mineralen van onder de hoogste toppen van de Alpen. Deze mineralen helpen om de tijdens een training verloren mineralen weer aan te vullen, zorgen voor de unieke verfrissende smaak van ABLOC® en maken alle bieren isotoon. 

De verpakking

Dit speciale bier verdiende dan ook een mooie verpakking. Om het verfrissende en energieke karakter van de eigenschappen van dit speciale sportbier goed naar voren te laten komen is in het ontwerp gekozen voor frisse, heldere kleuren. Naast de handige stevige milieuvriendelijke trays (deze hoeven namelijk niet geseald te worden) die per stuk 12 biertjes kunnen dragen zijn er, omdat bier een geliefd product is om cadeau te geven, ook mooie geschenkverpakkingen gemaakt. Leuk om bijvoorbeeld een sportliefhebber na een training of wedstrijd te verrassen, als verjaardagscadeau of relatiegeschenk een pakketje met drie ABLOC® biertjes te geven! Naast de smaken ProZero, Ultralight IPA en Session Blonde in blik, heeft ABLOC® ook Session Blonde bier in grote flessen van 75cl. Ook voor dit bier is ook een speciale cadeauverpakking ontworpen.

Onze accountmanager Maikel Simonse kan u alles vertellen over de perfecte verpakking voor uw product en denkt graag mee met alle mogelijkheden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de zoektocht naar een passende oplossing? Neem dan snel contact op met Maikel voor meer informatie. 

Publicatiedatum

6 oktober 2020

Interesse in een offerte op maat?

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm