Automotions

Projectinformatie

Automotions in Goes behoort tot een toonaangevende mobiliteitsgroep met meer dan 20 vestigingen en ruim 500 medewerkers in de regio Zuidwest Nederland. De focus van het autobedrijf is kwaliteit en professionaliteit tegen een concurrerende prijs. Automotions is officieel dealer van de merken: Volvo, Peugeot, Opel, Ford, Mercedes-Benz en Smart. U kunt bij hen terecht voor: leasing, verhuur, verzekeren, financieren en schadeherstel. Daarnaast zijn zij een betrouwbare dealer in occasions. Automotions heeft Weststrate benaderd om het klantcontactcentrum opnieuw in te richten. Het klantcontactcentrum zat voorheen namelijk op verschillende locaties en zij wilden dit centraliseren.

Werkwijze

Om te beginnen hebben wij de ruimte gedigitaliseerd waardoor wij in een 2D impressie de nieuwe situatie aan de klant kunnen voorleggen. Na het voorstel kwamen wij tot overeenstemming over de invulling van het nieuwe callcenter. Vervolgens hebben wij Automotions uitgenodigd in onze belevingsshowroom om een keuze te maken uit de verschillende types meubilair. Toen is, vanwege de uitstraling en functionaliteit van het meubilair, de keuze gevallen op de Patch slinger-instelbare werkplekken van Vepa. Daaropvolgend zijn andere wensen van de klant in kaart gebracht, zoals inrichting van persoonlijke lockers en beperkte kastruimte. Binnenhuisarchitecte Jacqueline Hannewijk heeft ervoor gezorgd dat het meubilair onder meer op basis van kleur op elkaar is afgestemd. Na akkoord te hebben gekregen op ons voorstel is de tekening opgemaakt in 3D-visualisatie zodat de klant een goed beeld krijgt van het daadwerkelijke ontwerp.

Klantwens

De wens van Automotions was om het klantcontactcentrum te centraliseren in de autoshowroom op de hoofdlocatie in Goes. De klant heeft ons als projectleider aangesteld vanwege onze kennis op productniveau, advies op gebied van ergonomie en de ervaring met diverse partners. De wens van Automotions was om drie blokken te maken met werkplekken, met aan het hoofd van elk blok plaats voor een leidinggevende, zodat het personeel beter met elkaar kan er communiceren en is er meer overzicht wordt gecreëerd.

Resultaat

Het project heeft geleid tot de realisatie van een prachtig klantcontactcentrum. Elke werkplek is ingericht met een ergonomische bureaustoel, instelbare monitorhouder en een geïntegreerd akoestisch paneel van Patch. Bovendien is de kantine volledig opnieuw ingericht en is de vergaderruimte uitgebreid. Na oplevering heeft onze AV-specialist, op verzoek van klant, nog een nieuw presentatiescherm in de vergaderkamer geplaatst dat is voorzien van de nieuwste technieken.
Automotions is zeer tevreden met het resultaat. Tijdens de inrichting van de nieuwe kantoortuin, heeft Weststrate het gehele traject in goede banen geleid. Het autobedrijf geeft in haar beoordeling aan dat Weststrate beschikt over voldoende kennis van producten en de klant en de klantwensen centraal houdt.

Projectfoto's Automotions

Automotions project Weststrate
Automotions kantoorinrichting Weststrate
Automotions kantoormeubelen Weststrate
Automotions kantoormeubilair  Weststrate
Automotions kantoorapparatuur  Weststrate
Automotions projectinrichting  Weststrate
Automotions kantoor opbergruimte  Weststrate
Automotions kantoorinrichting  Weststrate
Automotions zit-sta bureaus  Weststrate
Automotions kantoormeubilair  Weststrate
Autobedrijf Automotions kantoorinrichting Weststrate
Als merkonafhankelijke projectinrichter werken we met talloze merken. Zelfs wanneer een standaard product niet aanspreekt zoeken wij voor u verder. U staat centraal bij de inrichting van de nieuwe werkplek!

Interesse in een offerte op maat?

Ilona Steffens

Verkoop Binnendienst / Accountmanager audiovisuele apparatuur

Mail
Bel
Stuur bericht

Gebruikte merken in het project voor Automotions

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm