Bever Innovations

Projectinformatie 
Bever Innovations is een innovator in de LED-verlichtingsindustrie. Bever is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De groei van de laatste jaren en de wens naar een nieuw, modern kantoorpand heeft het management doen besluiten het huidig pand te verlaten en een modern pand te laten ontwerpen. Als projectinrichter tekende Weststrate voor de inrichting van dit nieuwe pand. 
 

Klantwens 
Bever Innovations een modern bedrijf dat innovatieve producten verkoopt. Dat is iets wat het bedrijf wil uitstralen, onder andere door gebruik te maken van het nieuwe pand. De projectinrichting dient dus modern, fris en eigentijds te zijn. Bij Bever Innovations werken medewerkers nauw met elkaar samen, in de projectinrichting dient hier ruimte voor te worden opgenomen. Verder hecht Bever Innovations veel waarde aan de gezondheid van de werknemers. Aan Weststrate de dankbare taak om ook dat mee te nemen in de splinternieuwe projectinrichting.
 

Werkwijze
Samen met interieurarchitect Berith Keiser is Weststrate aan de slag gegaan om alle wensen van Bever Innovations in kaart te brengen. Door veel in contact te staan met Bever en diverse leveranciers kon het project overzichtelijk en vlug in kaart gebracht worden. 
 

Resultaat
Bij binnenkomst in de ruime hal worden bezoekers opgewacht door 2 heerlijke oorfauteuils. Zijn de fauteils bezet dan kan een bezoeker even wachten aan de door Berith Keiser ontworpen maatwerkbalie. Direct achter deze ruimte treffen medewerkers de kantine met openslaande deuren naar de tuin. De kantine is informeel ingericht met verschillende zit mogelijkheden. De maatwerk keuken is voorzien van luxe apparatuur en net als de pantry en ontvangstbalie gerealiseerd door Meesters in Hout. Alle werkplekken binnen het pand zijn gelijk en voldoen aan de hoge eisen die medewerkers en werkgever stellen aan ‘werken’.  De royale werkbladen zijn elektrisch in hoogte verstelbaar. Zo kunnen de werknemers kiezen om staand of zittend te werken achter het bureau. 

Tussen de opstellingen zorgen mooie houten kasten voor een warme uitstraling. De kasten zorgen ook voor de mogelijkheid ‘clean desk’ te werken, aan het eind van de dag kunnen de werknemers hun spullen in de kasten opbergen. Om tussendoor even te ontspannen kunnen werknemers op de vide tafelvoetbal of biljart spelen. In het pand zijn Felt-stoelen te vinden. De Felt-stoel is een hele bijzondere stoel, omdat hij wordt geproduceerd van gerecyclede PET-flessen. Op deze manier draagt Bever bij aan een schonere aarde.  Alle kleinere overlegruimtes zijn net als de werkplekken voorzien van zit sta bureaus met bijpassende zitkrukken en presentatiemiddelen. De grote boardroom is geschikt voor een overleg tot 16 personen. Het unieke zicht op de Zeelandbrug in combinatie met de luxe vergaderstoelen maakt vergaderen in deze ruimte een ware beleving.  Weststrate zou de totaalleverancier niet zijn als ook de toiletruimtes niet zouden zijn voorzien van Satino Black dispensers. 
 

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Senior Accountmanager

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 296 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm