Bomont

Projectinformatie

Het vroegere Bouwman cadeau is al enkele jaren een begrip in de provincie Zeeland. Inmiddels is deze hippe organisatie onder de naam BoMont uitgegroeid tot 9 winkels in de provincie Zeeland én West-Brabant. Het aanbod van BoMont telt inmiddels 140 topmerken in kleding en woonaccessoires. Daarmee werd het ook tijd voor een webshop en bijbehorende verzendverpakkingen

Klantwens

Al jaren leverde Weststrate de draagtassen en inpakmaterialen voor BoMont. De stap naar verzenddozen was dus zo gemaakt. De belangrijkste eigenschap van een verzendverpakking is natuurlijk dat de verpakking ervoor zorgt dat de producten verzonden kunnen worden zonder te beschadigen. Door het veelzijdige assortiment van BoMont was er behoefte aan zowel stevige schokwerende verpakkingen als flexibele verpakkingen voor kledingstukken. Daarnaast is iedere verpakking de perfecte reclamedrager en heeft het een enorme meerwaarde om ook tijdens de verzending op te vallen.

Werkwijze

Na een inventarisatie door onze accountmanager zijn voorstellen voor diverse formaten en verpakkingsmogelijkheden gepresenteerd. BoMont ontwierp vervolgens zelf de lay-out van de verpakkingen met behulp van de lijntekeningen van Weststrate.

Resultaat

Het eindresultaat is een chique eenduidige verpakkingslijn waarin de huisstijl van BoMont niet te missen is. Een combinatie van verzenddozen en verzendzakken zorgt ervoor dat alle producten uit het BoMont assortiment in een passende verpakking verzonden kunnen worden. De verpakkingslijn is aangevuld met bedrukt cadeaupapier en luxe shoppers zodat de verpakkingen van de winkels perfect aansluiten op de verzendverpakkingen.

Projectfoto's

Bomont
Bomont

Interesse in een offerte op maat?

Jasja de Bree

Salesmanager

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm