Breezand Vakanties

Projectinformatie

Breezand Vakanties vindt zijn oorsprong in de jaren 50 van de vorige eeuw met Maatje de Visser. Maatje begint met het poetsen van zomerhuisjes voor badgasten en ze ziet dat er kansen ontstaan voor het mooie kust dorpje. Al vrij snel volgt de bouw van een eerste eigen zomerwoning en begint ze met het verhuren van zomerhuisjes voor particuliere eigenaren. Maatje weet langzaam aan een verhuur aanbod van een handje vol huizen te vergaren en legt de basis van het huidige Breezand Vakanties, voorheen De Visser bungalow verhuur.

Ondertussen is de 4e generatie werkzaam binnen het bedrijf en op dit moment bestaat het verhuuraanbod uit zo’n 250 verschillende soorten verhuuraccommodaties variërend van 4 persoons appartementen, luxe vakantiehuizen tot uniek gelegen Beachhouses, groepsvilla’s en nu ook luxe suites in ons nieuwe Duinhotel.

Voor het Duinhotel hebben we als Weststrate de werkplekken en de toiletinrichting mogen realiseren.

 

Resultaat

Over het materiaalgebruik en de styling van het interieur in het nieuwe hotel was uiteraard al goed nagedacht. Om de kleuren goed te laten matchen, werden de kleurstalen tijdens het bezoek bij Weststrate meegenomen. Met dit uitgangspunt zijn de nieuwe werkplekken met de akoestische tussenwanden uitgekozen. Daarnaast hebben wij ook de bureaustoelen en de actieve stahulpen achter de receptie mogen leveren.

Dit prachtige hotel in Vrouwenpolder is de ideale locatie voor een vakantie aan de Zeeuwse kust. Naast comfort, luxe en kwaliteit staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit is ook zeker aan de buitenkant van het gebouw te zien, dat op een moderne manier opgaat in haar omgeving.

Bekijk gerust onze projectfoto’s voor een impressie.

Publicatiedatum

11 augustus 2020

Ook bezig met de projectinrichting van uw bedrijf? Annabel bespreekt graag uw wensen en kan deze vervolgens vertalen naar een volledig inrichtingsadvies.

Interesse in een offerte op maat?

Annabel Lampert

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm