Buffalo Foods Limburg

Projectinformatie

Buffalo Foods Limburg (BFL) is een verkooporganisatie die een groot deel van de Nederlandse buffelketen beheert. De verse melk van de buffelboerderijen komt rechtstreeks in het eigen productiebedrijf terecht. Kwaliteit van de melk wordt gecontroleerd en vormt de basis voor de productie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de eigen recepturen. Omdat BFL alle onderdelen van de keten beheert, is zij in staat echte verse producten te leveren van een hoog kwalitatief niveau. Het doel van BFL is het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige producten van 100% buffelmelk. Buffalo Foods Limburg levert onder meer aan grote supermarktketens zoals Coop en Jumbo.

Westrate was één van de leveranciers toen Buffalo Foods in Zevenaar het productiebedrijf overnam. Uit de contacten met onze verpakkingsspecialist Anwar Markerink bleek dat er veel mogelijk was vanuit Weststrate. Dit vormde het vertrekpunt voor een prettige en constructieve samenwerking tussen Buffalo Foods en Weststrate.

Werkwijze

Allereerst heeft onze verpakkingsspecialist de eisen en wensen van Buffalo Foods Limburg geïnventariseerd. In een open discussie met veel persoonlijk contact heeft onze verpakkingsspecialist inventieve suggesties gedaan, die aansloten bij de wensen van BFL. Hij heeft vervolgens een passend voorstel gedaan waarmee BFL zich kon identificeren. In samenwerking met één van onze partners is een complete etiketteerlijn gerealiseerd waarmee op grote schaal geëtiketteerd kan worden. Met het snelle en effectieve print & apply systeem kan BFL etiketten printen en direct aanbrengen op verpakkingen, zowel aan de boven- als onderkant.

Klantwens

De wens vanuit Buffalo Foods Limburg was overzicht in een totaalpakket en snelheid en flexibiliteit in leveringen. BFL was op zoek naar een verpakkingsassortiment waarbij verschillende manieren van communicatie en presentatie mogelijk zijn, zoals gepersonaliseerde etiketten, en waarmee zij al hun producten kunnen verpakken op een manier die de eindklant graag wenst. Het doel was om allerlei eigenschappen samen te voegen in één verpakkingslijn om zo het aantal verschillende verpakkingen te reduceren. Daarnaast wilde BFL de overstap maken naar andere etiketten die een glanzende uitstraling geven en waarbij vochtopname in het koeltraject wordt voorkomen. Tot slot, wilde zij het foliegebruik verder standaardiseren.

Resultaat

Buffalo Foods Limburg is zeer tevreden over Weststrate. Zij hebben hun verpakkingslijnen kunnen optimaliseren en zijn ook over de nazorg en vervolgservice erg te spreken. Tegenwoordig is Buffalo Foods Limburg totaalklant van Weststrate, van bakjes tot hoogwaardige laminaatfolies, en van etiketten tot roerstaafjes. Weststrate is dus niet alleen totaalleverancier, ook voor zeer gespecialiseerde aanvragen, meedenken én maatwerk weet men de weg naar Weststrate te vinden en weet Weststrate een passende verpakkingsoplossing te bieden.

Projectfoto's

Interesse in een offerte op maat?

Ilona Steffens

Verkoop Binnendienst / Accountmanager audiovisuele apparatuur

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm