Christelijke Scholengemeenschap Walcheren

Projectinformatie

CSW is een moderne christelijke school. Met drie vestigingen waarvan 2 in Middelburg en 1 in Vlissingen is de scholengemeenschap een bekende naam op Walcheren. De locatie in Vlissingen is aan de Weyevlietweg. CSW biedt alle vormen van het voortgezet onderwijs: Gynasium, Atheneum, TTO (tweetalig onderwijs), VWO, HAVO, MAVO, VMBO en LWOO en bieden hierbij alle schooltypen en vrijwel alle mogelijke leerroutes en vakkenpakketten. Zo biedt de CSW passend onderwijs voor elke leerling.

Klantwens

De wens van de klant kwam voort uit een ontwerp van de architect / Marsaki waarin het gebouw werd omschreven als “een kloek gebouw in het groen”. De kleur groen is zowel letterlijk als figuurlijk de leidraad in het project geweest. Multifunctionaliteit is daarnaast een belangrijk kernwoord binnen dit project. Transparantie, groen en toegankelijk.

Ons voorstel

We hebben een voorstel gemaakt op basis van de kleur groen. Daarin hebben we bewust gekozen voor Nederlandse partners met ‘groene vingers’. De wederzijdse betrokkenheid van onze organisaties naar elkaar toe en de hierbij horende uitbouw van de relatie liggen aan dit creatieve voorstel ten grondslag. Daarnaast komt de kleur groen in veel onderdelen van de inrichting tot uiting. Bijzonder in dit project zijn de door ons voor dit project ontworpen treinbanken waarop, met een knipoog naar de zee mooie zwart-wit prints van oude zeehelden in combinatie met andere nautische kenmerken op de ruggen zijn gedrukt.

Resultaat

Het eindresultaat van dit project is een prachtige frisse inrichting en een perfecte rustige maar inspirerende basis binnen een school waar scholieren kunnen werken aan hun talent en worden tot wie ze zijn. Een kleurrijk geheel, perfect in balans. De Zeeuwse afbeeldingen op de banken zijn voor veel leerlingen een punt van herkenning en geven de school een Zeeuws tintje.

Bekijk de foto's van het resultaat hieronder!

Projectfoto's

Christelijke Scholengemeenschap Walcheren
CWS projectinrichting
CSW Projectinrichting
CSW Projectinrichting
CSW Projectinrichting
CSW Projectinrichting

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm