BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De Boterkapel
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Projectfoto's de Boterkapel

1

Projectinformatie

Restaurant de Boterkapel, het zusje van restaurant de Visbar, is gelegen in de hoofdstraat van Domburg. De Boterkapel serveert kleine gerechten, wat betekent dat meer smaken kunnen worden geproefd. De keuken van de Boterkapel staat midden in de zaak, waardoor men zo de chef-koks op de vingers kan kijken. De Boterkapel bereidt het grootste gedeelte van hun verse producten in de open Beech oven waar de vlammen zichtbaar zijn en men de bereiding van de gerechten zo kunt volgen. De focus van de Boterkapel ligt op verse producten, innovatie bereiding en smaakbeleving. Lekker eten is hun passie.

Werkwijze

John Provoost is samen met Ramon Bimmel in het project gedoken en zijn gekomen tot een voorstel voor Vepa kolomtafels met custom-made bladen en bijpassende stoelen en barkrukken van Palau.
Bij de totaalinrichting behoorde ook de levering en afmontage van de dispensers. Hier is gekozen voor de mooie Satino Black lijn Deze dispenserlijn laat zich kenmerken door een duurzaam en stijlvol design. In de toiletruimtes zijn dispensers voor toiletpapier, handdoeken en zeep inclusief duurzame vullingen geplaatst en afgemonteerd.

Klantwens

Weststrate is benaderd via Meesters in Hout, Ramon Bimmel, waarmee in het verleden prettig en succesvol is samengewerkt. Ramon Bimmel is door de Boterkapel aangewezen als bouwcoördinator om de totaalinrichting te verzorgen. Met zijn kennis van ons assortiment heeft hij onze projectafdeling benaderd om mee te denken naar de invulling van meubilair en facilitaire oplossingen.

Resultaat

Het resultaat mag er zijn. Dankzij het geweldige concept en de innovatieve manier van bereiden en presenteren en het totale sfeerplaatje hebben vele gasten hier al een zomer lang kunnen genieten van heerlijke gerechten. Bovendien was de Boterkapel één van de finalisten van de PZC Award voor Beste Restaurant van 2017.

Als merkonafhankelijke projectinrichter werken we met talloze merken. Zelfs wanneer een standaard product niet aanspreekt zoeken wij voor u verder. U staat centraal bij de inrichting van de nieuwe werkplek!
Interesse in een offerte op maat?
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.

Gebruikte merken in het project voor de Boterkapel