Detec

Projectinformatie

DETEC is al zo’n 30 jaar een van Nederlands grootste elektrotechnisch beveiligers en beveiligt ruim 30.000 locaties. En hoewel kwantiteit niks over kwaliteit vertelt, zegt dit misschien meer: voor de meeste klanten werken ze al jaren. Detec Zeeland werkt onder de landelijke Detec franchise formule en biedt hun relaties optimale bescherming, zodat zij zich overal en altijd prettig en veilig voelen, dag en nacht. Detec Zeeland waarborgt de veiligheid door het bieden van innovatieve oplossingen en geavanceerde apparatuur, maar vooral door hun professionele medewerkers.

Klantwens

Detec Zeeland benaderde Weststrate en vroeg om – door groei van de organisatie – de nieuw aangebouwde kantine te ontwerpen.
Opdrachtgever gaf zelf aan in welke sfeer gezocht moest worden, een wens was ons ontwerp incl vloerplan te kunnen combineren met een element – muurschilderij – van Stefan Telen.
Onze adviseurs zijn hier goed in geslaagd. In de kantine starten de medewerkers ’s ochtends met een verse kop bonenkoffie voor werkbespreking, lunchen de kantoormedewerkers tussen de middag en kunnen ze genieten van het royale dakterras.  
 

Werkwijze

Onze accountmanager John Provoost heeft alle wensen geïnventariseerd en heeft hierna een passend inrichtingsvoorstel gepresenteerd. Door slim gebruik te maken van het modulair tafelsysteem V-Pax tovert Detec kantine om tot een instructie of trainingsruimte voor hun medewerkers. Dit bespaart reistijd naar externe locaties in geval van trainingen / opleidingen. Stoel Pit van Vepa past met schuine houten poot en houten frame prima in deze uitstraling . De houten kuip is van duurzaam FSC-hout en kan gebeitst, gelakt of gestoffeerd worden. Bij Detec is gekozen voor houten kuip met opdekstoffering

Resultaat

Het resultaat is een prachtige, frisse, Zeeuws ademende, inrichting die het ultieme gevoel van zomerse dagen in de zon, bij de zee en op het strand geeft. De metamorfose heeft gebracht wat de opdrachtgever voor ogen was, men is erg tevreden over het uiteindelijk resultaat. Tevens zijn gedurende dit traject nieuwe kantoorruimtes gevuld met instelbaar kantoormeubilair en ergonomische Giroflex bureaustoelen geleverd voor hen en de bestaande werkplekken. Alle collega’s op de werkplek individueel met  een stoelinstructie gewezen op de goede werkhouding en verantwoord zitten.
 

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht

Gebruikte producten in het project van Detec

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm