Don Risicobeheer

Don Risicobeheer is gericht op particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Voor beide doelgroepen bieden zij een uitgebreid aanbod van financiële diensten en producten aan zoals pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Door snelle groei bleek medio 2019 het karakteristieke pand in de Stationsstraat in Middelburg te klein. Na ruim 60 jaar gevestigd te zijn in de hoofdstad van Zeeland hebben ze, met pijn in het hart, gekozen voor een locatie in een andere plaats.

In Koudekerke heeft Don Risicobeheer een bestaand pand gekocht en verbouwd waardoor er weer voldoende ruimte is voor alle medewerkers. De mooie locatie heeft ruime kantoren en een verbeterde bereikbaarheid voor de klanten, dat klanten hier wel vrij kunnen parkeren is een fijne bijkomstigheid. Het streven is om dit pand energieneutraal te maken, met de installatie van 140 zonnepanelen is het begin gemaakt.

 
 

Weststrate heeft een jarenlange relatie met Don Risicobeheer, gezien de prettige samenwerking mochten wij mee denken over de herinrichting van de nieuwe locatie. Vanuit de projectgroep is een wensenlijst gekomen die door onze accountmanager John Provoost in samenwerking met Smit Interieurbouw en Advies is omgezet in een ontwerp en inrichtingsvoorstel. Dit voorstel bestond uit een vloerenplan, verlichtingsadvies, wallvisuals (muurbekleding), maatwerk balie en uiteraard kantoormeubilair. 

Het nieuwe kantoor is in september 2019 in gebruik genomen. Sindsdien werken ca. 30 medewerkers met veel plezier aan hun zit/sta-bureaus, lunchen in de nieuwe kantine en kunnen in het kader van vitaliteit sporten in de inpandige sportschool. 

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht

Gebruikte producten in het project van Don Risicobeheer

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm