Draftec

Projectinformatie

Draftec is een adviesbureau voor de offshore en maritieme sector. Toen Draftec zich vestigde in het pand naast Weststrate mochten wij  meedenken met de kantoorinrichting van de receptie en kantoortuin. 

Werkwijze

Na de eerste kennismaking zijn de wensen kort samengevat in een PvE programma van eisen, deze zijn vertaald en omgeslagen in een mooi ontwerp waarbij een totale make-over van het pand is bewerktstelligd. Na de definitieve keuze is een inhuisplan opgesteld en is de totale inrichting geleverd.

Klantwens

Medio 2016 kochten Martijn Boone en Martijn Holtkamp het pand naast Weststrate. Bij de kennismaking op kantoor en in de belevingsshowroom bleek dat de projectinrichting van Weststrate perfect paste in de beleving hoe het kantoor van Draftec eruit zou moeten komen te zien. De wens van Draftec was om aan de hand van getoonde gerealiseerde projecten een soortgelijk schetsontwerp te maken voor het bestaande pand maar met een totaal nieuwe inrichting. 

Resultaat

In samenwerking met Smit Interieurbouw en advies (schetsontwerp/kleuradvies) en Woontrend Zeeland (stoffering) is een totaalinrichting gerealiseerd waarbij onze leveranciers Giroflex, Castelijn, Vepa, BuzziSpace, Senator en Allermuir actief zijn geweest. Nadat de werkplekken in gebruik zijn genomen hebben we met en via kabelmanagement de werkplekken representatief en veilig opgeleverd. 

Projectfoto's Draftec

Draftec projectinrichting Weststrate
Draftec kantoorinrichting Weststrate
Draftec kantoormeubelen Weststrate
Draftec projectinrichting Weststrate
Draftec kantoormeubelen Weststrate
Draftec projectinrichting Weststrate
Draftec kantoorinrichting Weststrate
Als merkonafhankelijke projectinrichter werken we met talloze merken. Zelfs wanneer een standaard product niet aanspreekt zoeken wij voor u verder. U staat centraal bij de inrichting van de nieuwe werkplek!

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht

Gebruikte merken in het project van Draftec

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm